Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls V: Skyrim İçin Yeni Mod Gemileri Ekliyor

 
 
Bethesda ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için yepyeni oyun modları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yepyeni bir paket çeşitli gemileri dahil ediyor ve oldukça ilgi çekici bir içeriği beraberinde getiriyor.
 
Skyrim'de gemilerle seyahat edebileceksiniz
 
 
 
Mod geliştiricisi 'Enneal' tarafından bize oyun severlere sunulan yeni mod dahilinde gemilerin elden geçirildiğini ve bu gemileri işlevsel bir şekilde kullanabildiğimizi aktarabiliyoruz. Tekrar oyuna dahil olmak isteyenler için gayet ideal bir içeriği bünyesinde barındıran mod, bir yerden bir yere gitmenize olanak tanıyan gemileri beraberinde getiriyor.
 
Daha fazla detaya girecek olursak mod ile beraber oyunda yer alan gemilerle görevlere geçiş yapabilecek ve aynı zamanda dünyanın değişmesine katkı sağlayacağız. Bunun yanı sıra oyuncular hareket eden bir geminin iç kısımlarına doğru erişebilecek ve gerçek zamanlı olarak seyahat imkanına sahip olabilecek.
 
Yeni çıkan Functional Ships Modu, daha önce piyasaya sürülmüş olan Animated Ships Modu ile uyumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bilmeyenler için Animated Ships Modu, NPC'lerin gemilerini limanlarda, plajlarda ve denizde gezdirmelerine olanak tanıyor. Ayrıca oyuncular bu gemilere binebiliyor.
 
Dikkatinizi çektiyse Functional Ships Modu'nu buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı DEVIATOR, 2 Ağustos'ta Erken Erişim Olarak Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız