Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentilerin Ardından Avowed Resmi Olarak Ertelendi

 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Obsidian Entertainment ekibinin üstlendiği birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Avowed için hayranları üzen bir haberle karşınızdayız. Geçtiğimiz günlerde söylentileri ortaya çıkan oyunun şu anda ertelendiğini doğrulayabiliyoruz.
 
Avowed bir sonraki seneye ertelendi
 
 
Açıklanan detaylara göre Avowed daha önce planlanan 2024 sonbahar çıkış tarihinden 18 Şubat 2025 tarihine ertelendi. Oyun belirtilen tarihle beraber Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Microsoft Store üzerinden satışa sunulacak. Bunların yanı sıra Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, yayınladığı Twitter gönderisi ile beraber Obsidian Entertainment’ın en iyi şekilde oyunu bizlere sunacağı ve bu konuda güven duymamız gerektiğini aktarıyor. Macera ve tehlikelerle dolu gizemli bir dünyaya adım atabileceğimiz yapım, ilk olarak Pillars of Eternity serisinde oyunculara tanıtılan Eora'nın kurgusal dünyasında geçiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Delta Force: Hawk Ops'tan Aksiyon Dolu Oynanış Videosu Geldi Darksiders Serisinin Yeni Oyunu Geliştirilme Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2024 21:01:13

0
20:17:01 O zihniyeti desteklemeden kimseyi bir yerlere getirtmiyorlar heralde batıda.

BSC Misafiri

5.8.2024 20:17:01

0
ya o profil fotoğrafı nedir ya şu pride saçmalığını bari oyunlardan uzak tutun ya bu hastalıklı zihniyet ne zaman bitecek olimpiyatlardada aynı şeyi empoze etmeye çalışıyorlar yani bıktık usandık bu hastalıklı zihniyetten ya sonrada diyorlar ki neden millet yeni oyun almıyor bunlar yüzünden işte kimse kalkıpta neyse ya öyle şeyler istemiyor diyim siz başka anlayın anlayan anladı zaten demek istediğimi

Sarohan

4.8.2024 19:50:12

+1
Şu best launch, unique, best game we ever created, best experience boşlarından bıkmadınız hepiniz aynı terane ama bir mok yok. Ertelene ertelene sonunda hepsi leş gibi çıkıyor. Yalandan aynı boşları yapmayın bari de işinize bakın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız