Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SNK vs. Capcom: SVC CHAOS PS4, Switch ve PC için Duyuruldu

 
 
SNK ve Capcom'un ortak dövüş oyunu SNK vs. Capcom: SVC CHAOS 22 Temmuz'da PlayStation 4, Switch ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
SNK vs. Capcom: SVC CHAOS ilk olarak Temmuz 2003'te arcade salonları için piyasaya sürüldü ve Kasım 2003'te NEO GEO AES'e, Aralık 2003'te PlayStation 2'ye ve Eylül 2004'te Xbox'a taşındı.
 
SNK ve CAPCOM efsaneleri yıldızlar geçidi misali bir ortak dövüş oyunuyla bir araya geliyor! 2003'ün popüler arcade oyunu SVC CHAOS muhteşem bir dönüş yapıyor! 
 
SVC CHAOS, destansı boyutta bir karşılaşma olacak! SNK (THE KING OF FIGHTERS gibi) ve CAPCOM'un (STREET FIGHTER gibi) farklı oyun serilerinden 36 popüler karakter müthiş bir kıyasıya dövüşe tutuşurken dünyalar çarpışıyor!
 
Yepyeni rollback netcode teknolojisi ve turnuva modları sayesinde hayat bulan eğlenceli ve yüksek tempolu çevrimiçi maçlarda herkesin çok sevdiği klasik grafikler ve kontroller de geri dönüyor. Yepyeni bir hasar noktası görüntüleyici ve galeri modu da cabası!
 
SVC CHAOS efsanesinin evrilmiş yeni versiyonunda dünyanın her yerinden oyuncuları hakla ve ortamın hâkimi sen ol! 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu SNK vs. Capcom: SVC CHAOS PS4 Switch PC dövüş
Assassin's Creed Oyunlarının Çıkış Tarihine ve Kronolojiye Göre Sırası Xbox Game Pass İçin Yeni Abonelik Seçenekleri Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız