Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocksteady Küçülmeye Gidiyor: Sorumlusu Suicide Squad

 
 
Daha önce Batman üçlemesi ile beraber oyuncuların gözdesi haline gelen ancak daha sonra servis tabanlı bir nişancı oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League’i piyasaya sürmesi ile zor anlar yaşayan Rocksteady, küçülmeye gidiyor. Ortaya çıkan bir habere göre stüdyo işten çıkarmalarla karşı karşıya kalıyor.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League beklenenin çok altında performans gösterdi
 
 
 
Eurogamer tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Rocksteady stüdyosu içerisinde son bir ayda çok sayıda çalışanın işten çıkarıldığı belirtiliyor. İşten çıkarmaların yoğun olduğu departmanın genel olarak kalite kontrol olduğu aktarılıyor. Burada çalışan sayısının yarıdan fazla azaldığı yani 33 çalışandan 15’e düştüğü bildiriliyor.
 
Haberin kaynağına göre çalışanların işten çıkarılması ve küçülmeye gidilmesi doğrudan Suicide Squad: Kill the Justice League oyunundan kaynaklanıyor. Büyük bütçeli bir şekilde hazırlanan ancak ne yazık ki düşük satışlar sebebiyle eleştirilen yapım isteneni veremiyor.
 
Kaynak içerisinde ayrıca babalık izninde olmasına rağmen işten çıkarılan bir geliştiricinin olduğuna da yer verilmiş. İşten çıkarılanların bir kısmının genç çalışanlar olduğu söylenirken, aralarında 5 yıldan uzun süredir çalışan deneyimli kişilerin de yer aldığı belirtiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Epic Games Yaz Sonu İndirimleri Başladı: Satın Alabileceğiniz Oyunlar Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

6.9.2024 11:32:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sarohan asıl bihaber olan sensin Arkham'ı geliştiren kişileri 8 yıl boyunca live service üzerinde çalıştıramazsın. Rocksteady kurucuları halihazırda Hundred Star Games diye single oyun stüdyosu kurdular. Rocksteady dediğin stüdyo içi bomboş bir stüdyo Arkane nasıl Prey'den sonra çalışanların yüzde 70'ini kaybedip Redfall gibi bir çöp çıkardı ise aynı vaziyet Rocksteady için de geçerli çok bir şey bekleme.
Kafası güzel çocuk benim ne yazdığımdan haberin yok yine aynı boşu yapmışsın. Planlama ve yapım sürecinden ve üst - ast ilişkisinden de gram bilgin yok direk geliştiricilere mok attığına göre. Biraz araştır nasıl yürüdüğünü bu işlerin önce de salladığın bir halta benzesin ki benzeyemez. Burada suçlu rocksteady değil tam olarak sen daha onu bilmiyorsun hadi naş.

BSC Misafiri

4.9.2024 16:12:40

0
Beter olsunlar, çok sevindim.

BSC Misafiri

4.9.2024 14:28:27

0
Yeni batman oyunu yapmak varken gidip servis oyunu yaparsan olacağı bu.Darısı Tüm servis oyunu (para)hastası yapımcı firmaların başına.

BSC Misafiri

4.9.2024 01:41:17

+1
Sarohan asıl bihaber olan sensin Arkham'ı geliştiren kişileri 8 yıl boyunca live service üzerinde çalıştıramazsın. Rocksteady kurucuları halihazırda Hundred Star Games diye single oyun stüdyosu kurdular. Rocksteady dediğin stüdyo içi bomboş bir stüdyo Arkane nasıl Prey'den sonra çalışanların yüzde 70'ini kaybedip Redfall gibi bir çöp çıkardı ise aynı vaziyet Rocksteady için de geçerli çok bir şey bekleme.

Sarohan

3.9.2024 23:28:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kapatın gitsin bu stüdyoyu 2016'dan beri geliştirip çıkardıkları ürün fecaat ötesi, aman Batman projesi felan da vermeyin bunlara Batman'i rezil edip alay konusu haline getirirler. Ayrıca gelecek en güzel haber de WB'nin oyun sektöründen çekilmesi olur.
Ne alaka ne boş yapmışsın be çocuk, rezil değil vezir ettiler batman serisini. Sen tersten görüyorsun herhalde olayları bir tarafından atıp tutmuşsun yine.

wassuplaying

3.9.2024 20:17:01

+1
Tek yapman gereken bütün popüler DC kahramanlarını serecektin bu adamların önüne ve "al kardeşim seç beğen oyun yap" diyecektin. Ama single player. Marketingle de destekleyecektin. Böyle büyük şirketleri nasıl böyle geri zekalı kişiler yönetebiliyor hayret ediyorum.

BSC Misafiri

3.9.2024 18:40:44

+4
Kapatın gitsin bu stüdyoyu 2016'dan beri geliştirip çıkardıkları ürün fecaat ötesi, aman Batman projesi felan da vermeyin bunlara Batman'i rezil edip alay konusu haline getirirler. Ayrıca gelecek en güzel haber de WB'nin oyun sektöründen çekilmesi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız