Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlanetSide 2'a Yeni Bir Harita Eklendi

                                                                                                                                                                     Şu an PlayStation 4 için geliştirilen ve PC'ye çoktan çıkmış olan free-to-play FPS oyunu PlanetSide 2 için yeni bir harita yayınlandı. Hossin adında olan bu haritada 80 adet üs bulunuyor. Oyuna eklenen bu haritanın oldukça karanlık bir atmosfere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Haritanın tanıtıldığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.                                                                                          

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetside 2 Sony Online Entertainment Sony MMO-FPS F2P Free-to-Play
Ubisoft AAA Kalitesinde Yeni Bir Oyun Geliştiriyor "Destiny'nin Yapımına 500 Milyon Dolar Harcanmadı"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2014 21:57:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us Hiç bir türde böyle curcuna oyunları sevemedim.Oyun dediğin biraz ağır başlı olmalı..Kiminb eli kimin cebinde belli değil..
o senin curcuna dediğin olay oyuna ilk girdiğinde oyunu çözene kadar ki zaman dilimini kapsıyor. oyunu bilen birisi 200 300 kişilik çatışmalarda da nerede ne yapacağını biliyor emin ol buna.levelim 87şimdilik bir süredir bf4 oynadığım için ara verdim sayılabilir bf oynarken mumla arıyorum resmen planetside 2 yi. bf serisi yok taktik gerektiriyor yok yardımlaşma gerektiriyor her karakterin özelliklerini düzgün şekilde kullanması gerekiyor vs. diyenler hayatlarında hiç planetside 2 oynamamışlardır. pl2 de ki takım oyunu ve taktiksel çatışmaların yarısı bile bf serisinde yok cod u geçiyorum zaten önüne çıkanı vur mantığı yok bu oyunda demeden birkaç video izleyip burada oyunu kötüleyenler oyunun bilmeyen arkadaşlardır.

BSC Misafiri

29.6.2014 21:37:02

0
Türkiye'de bu oyun tutulmadı.

mehmedaltair

29.6.2014 21:11:31

0
saçma diyenler olmuş oyunu hiç oynamadım videolarından gördüğüm kadarıyla çok karmaşık tamam da çamur atmak niye?

Vernon Schillinger

29.6.2014 17:56:22

0
Oyunu burda kötüleyen arkadaşlar olmu.Evet oyunda silah dengeleri,özellikle uçakların gücü aşırı fazla.Bu oyundaki en büyük problem.Ama oyun çok iyidir,online mmo severler için alışması zor bir mmofps bir oyun.Alışınca gayet mantıklı geliyor.Üsleri arkadaşlarınızla birlikte ele geçirmek,20 kişi toplanıp üs basmak çok güzel bir deneyim veriyor.Başlar başlamaz Call of duty ya da battlefield serisindeki gibi kill felan kasacağınızı düşünmeyin.Oyun oldukça iyi optimize edilmiş.200 300 kişinin savaştığı anlarda en düşük 30 fps alıyorum.Level 67,oynamak isteyen çekinmeden başlasın.

Dictattor

29.6.2014 17:01:55

+2
quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us Hiç bir türde böyle curcuna oyunları sevemedim.Oyun dediğin biraz ağır başlı olmalı..Kiminb eli kimin cebinde belli değil..
İmzamı atarım.

quaresma712

29.6.2014 16:50:14

-4
O kadar fps oyun oynadım bu kadar şahanesini görmedim.Hardcore oyuncu kesmine hitap ettiğinden beğenmeyen oyuncuları anlayabilirim.Asıl hardcore oyuncuları için geliştirilmiş bi oyun saatlerimi harcıyorum resmen.

ankara

29.6.2014 14:21:54

+1
Okadar MMO oyun oynadım ama bukadar anlamsız saçma bir oyun görmedim

Donatn

29.6.2014 11:44:26

+2
Hiç bir türde böyle curcuna oyunları sevemedim.Oyun dediğin biraz ağır başlı olmalı..Kiminb eli kimin cebinde belli değil..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetside 2
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız