Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Wii 2010'da 5 Milyon Sattı !

 
 
 
     Nintendo Wii'nin lodos etkisi devam ediyor. Nintendo Kuzey Amerika başkanı Reggie Fils-Aime CNBC kanalına yaptığı açıklamada, geride bıraktığımız 4 aylık dönemde Wii'nin 5 milyonluk satış rakamına ulaştığını açıkladı. 2010'un ilk çeyreğinde yakalanan bu başarıyı ise Fils-Aime şu şekilde özetliyor;
 
"Gördüğümüz kadarıyla müşterilere eğlenceyi alınabilecek fiyatlardan sunarsanız, onlarda satın alacaktır."
 
     Ayrıca Reggie ilginç bir noktayada değindi ve rakipleri Xbox360 ve PS3'ün geride bıkaktığımız 12 ayda yaptıkları satış rakamlarının dahi Nintendo Wii'nin bu 4 aylık satış performansına yetişemediğinin altını çizdi. 
   
Bir süre önce Nintendo Wii içinde aktif hale geçen Netflix servisinin 1 milyon kullanıcıya ulaşması ise Nintendo yetkililerini sevindiriyor. Eh, oyun dünyasının "oyuncu olmayan" kesimini uyandıran Nintendo'nun bu başarısı sanırız tesadüf olamaz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo satış 2010 netflix nintendo wii satış rakamları
Brink'ten Yeni Görüntüler Yayınlandı Bungie : "Kendi IP'mizin Peşindeyiz"

Frostmourne Hungers

5.5.2010 11:54:33

0
Wiiy anasını :) Wii oyun anlaşına farklı bir açıdan yaklaşıyor , ne PS3 gibi kırılmama derdi var , ne xbox gibi sürekli değişen fw si,ya da 3k sı.İnsanların grafik için değil,eğlenmek için oyun oynadığının en büyük kanıtı Wii.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız