Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'un 2 Yeni Stüdyosu Ortaya Çıktı

Microsoft Game Studios şu ana kadar önemli geliştiricileri çatısı altına topladı, yine de piyasaya güçlü kalmak için yeni stüdyolara ihtiyaçları var
 
     Microsoft konsollarına özel oyunlar geliştirmek için yeni oyun stüdyoları kurmak istediğini daha önce açıklamıştı. Bu konuda çeşitli ilanlar veren Microsoft gizliden gizliye bazı stüdyolar da kurmuş gibi görünüyor.
 
      Microsoft'un resmi sitesindeki iş ilanlarında Platform Next Studio ve Microsoft Studios-LEAP için insan kaynakları için ortak firmalar ve bölüm tasarımcısı ilanları verilmiş. İşin ilginç yanı ise bu iki stüdyonun resmi olarak açıklanmamış olması.
 
     Xbox 360 ile oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Microsoft bu stüdyoları hem Xbox 360 için, hem de sonraki konsoluna hazırlık için kuruyor gibi görünüyor. Bize göre Microsoft'un bu tür stüdyolara kesinlikle ihtiyacı var ve böyle bir adım atarak çok iyi bir iş çıkardılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Microsoft Xbox 360 LEAP Platform Next studios
HBO: "Indie Game: The Movie'yi Dizi Yapmalıyız" Resident Evil 4 Android Cihazlara da Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

23.1.2012 23:25:13

0
Ezilmek değil ama Microsoft Exc. oyunlar bakımından Sony'nin çok gerisinde kaldı gerçektende.. Exc. oyunların sayısını artırmaları yetmez, aynı zamanda AAA kalitede yapımlar olmarıda şart..

BSC Misafiri

23.1.2012 14:38:12

0
Platform Next Studio ismi bariz bir şekilde yeni nesilde duyulacağı anlaşılan bir firma ancak bu tarz firmalar daha yeni yeni kuruluyor daha tam olarak yeni nesile oyun geliştirme süreci başlamadı bence yeni nesil 2014 sonu 2015 başı gibi gelecek başka türlü olması çok zor oyun desteği olmadan yeni nesil konsol gelmez şu saatte ne olduğu bilinmeyen bir konsola oyun geliştirmeye başlasanız en az 2014-2015'e kadar zaman alır.

Sir Maximus is BACK

23.1.2012 10:53:57

0
Daha çok exc. oyun gelmeli.Hem de çabuk.Daha MS iş ilanı seviyesinde,ama bak Sony'ye.The Last of Us,en sağlam örneği.Adamlar fısstık gibi exc.ler çıkarmaya devam ediyorlar. Ve evet,Malesef,bunu ben söylüyorum.

Atalay`

23.1.2012 10:35:33

+3
Abi anlayın şunu. Ezilmek değil ki exc sayısının az olması. Ve Gears of War, Halo, Forza gibi exc oyunlar yeterli olmasa bile PS3 exc oyunları seviyesindeler.

oyuncu11790

23.1.2012 10:34:43

0
göstere göstere böyle çalışmalar yapmazlar zaten adamların konsolu satılıyor uygun zaman gelecektir yavaştan oyuncular ve yapımcılar yeni konsol istemeye başladı bunlara kulağını kapatamazdı zaten altyapısını hazır tutmak microsoftun yararına olur

Stygián

23.1.2012 10:25:38

0
Anlaşılan yeni nesilde exc konusunda yine ezilmek istemiyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız