Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Xbox 360'ın Fiyatını Düşürecek mi?

Xbox 360 S modelleri artık mat renkte piyasaya sürülecek.
 
    Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Playstation 3 fiyat indirimi doğal olarak gözleri Microsoft yakasına çevirmişti. Bugün sizlerle paylaştığımız bir diğer habere bakıldığında Playstation 3 satışlarının yalnızca İngiltere'de hemen %65'lere varan oranlarda arttığını rapor etmiştik. Hâl böyle olunca "Acaba Microsoft, Xbox 360 satışlarının düşmesinden korkmuyor mu?" demekten kendimizi alamıyoruz. Peki Microsoft, fiyat indirimi yapacak mı? Yetkili birileri sonunda sesimize kulak verdi.
 
    Deneyimli yöneticilerden Chris Lewis'in açıklamalarına bakılırsa Microsoft kendisine çok güveniyor. Lewis, şimdilik Xbox 360 için bir fiyat indiriminin söz konusu olmadığını söylerken şu açıklamaları da beraberinde getirdi:
 
    "Farzettiğiniz gibi, bu senaryoları her zaman planlayabiliriz. Benim için burada oturup bunun büyük bir sürpriz olduğunu söylemek yalan olurdu. Onların ne yaptığına saygı duyuyoruz, tabii ki. Rekabete bayılıyorum, bizi sürekli formda tutuyorlar ve bu devamlı müşterilerin yararına oluyor."
 
    Şu anda Xbox 360 fiyatları 4GB'lık model için 200 dolar, 250 GB'lık için ise 300 dolar arasında değişiyor. Sony ise durumu biraz kendi lehine çevirerek 160 GB'lık modeli 250 dolara, Move'lu 320 GB'lık paketi ise 350 dolara çekti.
 
    Lewis, sözlerine "Bizim herkesten daha iyi servis hizmetlerimiz var. Biz insanları kendimize herkesten daha iyi bağlıyoruz. Bence Xbox Live gıpta edinilecek bir servis. Dahası Kinect ile elde ettiğimiz büyüme, diğerlerinin bu süreçte arzuladığı cinsten bir başarı oldu. Pozisyonumuz konusunda mutluyuz." diyerek devam etti.
 
   Anlaşılan Microsoft, Kinect ve Xbox Live ile müşterileri fiyat indirimine gitmeksizin kendisine çekeceğine inanıyor. Bunu her zamanki gibi yine zaman gösterecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade fiyat indirimi sony playstation 3
Xbox Live Avatar Marketplace'de Robocop Rüzgarı Capcom, PAX Prime 2011'e Bu Oyunlarla Katılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

boras06

23.8.2011 03:53:18

0
yurtdısında da fıyatlar cok da ucuz degıl aslında

Recharged

23.8.2011 01:59:48

-1
PS3'e göre fiyatları bence gayet uygun tabi ki yurt dışında.

mrblack01414

23.8.2011 01:43:06

+1
Microsoft'dan TL bazında indirimler istiyoruz şayet dolar bazında olunca buraya TL olarak pek yansımıyor :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız