Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Big Planet 2'nin Move DLC'sinden Ayrıntılar

Little Big Planet topluluğundan seçilen 15 kişi, Media Molecule'ün stüdyosunda Move desteğini kullanma şansına erişti.
 
     Little Big Planet 2 oyuncularının merakla beklediği DLC paketinde PlayStation Move desteğinin yanı sıra Media Molecule tarafından hazırlanmış yeni bölüm tasarımları olacak. Böylece yeni bölümlerinizi oynadıktan sonra hemen Move ile kendi bölümlerinizi tasarlamaya başlayabileceksiniz.
 
     DLC ile birlikte gelen yeni araçlardan biri Manipulator olacak. Bu araç önceden hazırladığınız bölümlere direkt olarak Move desteği eklemek için kullanılıyor. Diğer bir araç olan Moveinator, Controlinator'un Move karşılığı olacak. Bu araç ise bölüm tasarlarken Move'u kullanmanıza imkan tanıyor. Bu aracı Move imleci ile birleştirdiğinizde shooter tarzında oyunlar yapabileceksiniz. Bir başka araç olan Move Recorder ile objelerin hareketlerini düzenleyerek onlara organik ve doğal bir animasyon hazırlayabiliyorsunuz.
 
     Little Big Planet 2, Move desteği ile kesinlike yeni bir boyut kazanıyor. Yeni araçlar ve kendi kaplamalarınızı oluşturmak için boya yapabilmek gibi pek çok özellik oyuncuları bekliyor. DLC'nin ne zaman çıkacağı henüz kesinleşmedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation Blog Little Big Planet 2 Sony Media Molecule PS3 Move DLC
Killzone 3'den From the Ashes DLC Paketi Sony: "PlayStation 4'e Daha Var"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Big Planet 2
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız