Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause 3 Yapımcısı Oyuna Multiplayer Eklemeyi Çok Düşünmüş


    Just Cause serisinin oynanış yapısı multiplayera oldukça elverişli olsa da şimdiye kadar resmi bir atılım göremedik. Serinin üçüncü oyununda da multiplayer modlarına yer vermemeyi tercih eden Avalanche Studios'tan konuyla ilgili bir açıklama geldi.
 
    Bildiğiniz gibi Just Cause 2'ye multiplayer desteği oyuncuların geliştirdiği bir mod aracılığıyla sunulmuştu. Bununla ilgili konuşan serinin yönetmeni Roland Lesterlin, "Just Cause 3'e multiplayer eklemeyi çok düşündük, bununla ilgili epey konuştuk. Just Cause 2'de oyuncuların geliştirdiği multiplayer modu oldukça eğlenceliydi çünkü zaten oyun sunduğu özgürlük ve açık dünyasıyla beğeniliyordu. Aynı deneyimi daha gelişmiş fizik ve oynanış mekanikleriyle sunmayı istedik." sözleriyle planlama dönemini anlattı. 
 
    İsteklere rağmen böyle bir modun Just Cause 3'te yer almayacağını söyleyen Lesterlin, gelecek için az da olsa umut verici konuşuyor. Şimdilik multiplayer modlarına değil de, sosyal içerik olarak sadece video paylaşımlarına önem verdiklerini söyleyen Roland Lesterlin, "Zaten PS4 ve Xbox One'da bunu kolaylaştıran bir sistem var. PC için ise özel bir izleme moduna yer verdik. Gelecekte multiplayer moduyla işimiz olmaz diye bir şey söylemiyorum ancak Just Cause 3 için ilk hedefimiz tek kişilik oynanışa odaklanmak oldu." eklemelerini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Just Cause Just Cause 3 Avalanche Studios Square Enix Action
Shadow of the Beast'in Çıkış Tarihi Göründü Nintendo'nun Şu An için Geliştirdiği Tüm Mobil Oyunlar Ücretsiz Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Qonrul

11.11.2015 20:10:28

+1
Yapsalarmış keşke

BSC Misafiri

11.11.2015 20:07:15

+2
koymamak için en büyük nedenin maliyet olduğunu düşünüyorum. Yoksa jc2 deki multi modundan sonra ayıptır söylemesi bence aptallık.

Kalradyalı

11.11.2015 17:09:09

+1
Just Cause 2'deki multiplayer modundan sonra oluşan satış rakamlarını görmelerine rağmen Just Cause 3'te her şey bi yana buna yoğunlaşmamaları çok garip gerçekten. Muhtemelen modcular buna da ekler, bizim de işimize gelir diye düşünüyorlardır

omris2013

11.11.2015 13:53:47

+1
Aslında pek iyi düsenememis sanırım multi cok yakısırdı ki bu oyun bir süre sonra sıkar.

Patren

11.11.2015 13:39:58

+1
oyun aslinda multiplayerlik ama mad maxden dolayi yapamadilar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Just Cause 3
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız