Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Guild Wars 2 Ön Siparişleri 1 Milyonun Üzerinde


   25 Ağustos itibariyle, ön sipariş yapan oyunculara erkenden açılan Guild Wars 2 bugün itibariyle de resmi çıkışını yaptı. Oyunun yapımcısı ArenaNet, Guild Wars 2'nin ön sipariş sürecindeki istatistiklerini paylaştı.
 
   Yapılan açıklamaya göre Guild Wars 2, 1 milyondan fazla ön sipariş topladı. Hafta sonu yapılan erken açılış etkinliğinin ilk saatlerinde ise oyunu aynı anda 400 bin oyuncu oynadı. Konuyla ilgili ArenaNet'in patronu Mike O'Brien, "Bu, 5 yıllık yolculuğumuzun geldiği doruk noktadır. Oyunu bekleyenlerin Guild Wars 2'ye ve bize gösterdiği ilgi kesinlikle muhteşem. Fakat şunu içtenlikle söyleyebilirim, bu sadece daha başlangıç. Oyunun çıkışından sonraki ilk hedefimiz, oluşturduğumuz bu dünyayı geliştirip, mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için sunduğumuz hizmetleri iyileştirmek olacak." sözlerini söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
Yeni Nintendo Direct Sunumu Yarın Need for Speed: Most Wanted'a Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.8.2012 11:33:06

0
Oyun diğer her mmorpgye göre çok daha iyi bir çıkış yaptı.Sadece ilk gün girişte sıkıntılar oldu ki her mmorpgde yaşanıyor.Onun dışında çok göze batan buglarda yok oyunda.Olanlarıda düzelttiler zaten. Oyunun içeriğne gelince yıllardır beklenen mmorpg geldi.Tek kelimeyle inanılmaz.

Guest-F97E00D06

29.8.2012 03:42:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: bsc misafiri torrenta düşmesini bekliyoruz panpişler
ÖL

mgsmus

29.8.2012 02:57:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: gursoyf bır de adam akıllı oyuna gırebılsek. ilk gunu oyuna yarım gun gıremedık. bugun de aksamdan berı gıremıyoruz. sureklı bır server hatasıdır gıdıyor. dıablo 3 un cıkıs gunune benzedı yanı. boyle gıderse harbıden patlayacak oyun. facebook sayfasından takıp eder olduk oyunun son durumunu artık. bır de adamlar facebook sayfalarında dakıka bası pasta kesıp kutlama yapıyorlar. neyın kutlamasıdır bu anlamadım. oyunu erkenden alıp gırenler ne demek ıstedıgımı anlayacaklardır.
Sadece cumartesi günü 2 saat kadar bir sıkıntı yaşadım. Onun dışında bir sorun ile karşılaşmadım. Karakterim 35 level human ranger. Trading Post ve bir iki buglu görev dışında pek birşey yok. Çok abartmışsın.

ReaperX3

29.8.2012 00:01:00

0
Swtor ve secret world bedava oldu (olacak) umarım bu olmaz para biriktirip almayı düsünüyorum. her ay para ödemek gerek degil en azından

gursoyf

28.8.2012 19:58:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri torrenta düşmesini bekliyoruz panpişler
sayın sıte yonetıcılerı. artık şu mısafırlere yorum yaptırma konusunu bıraz dusunsenız bence cok ıyı olur. adamların alakası yok ve kırlılıkten baska bısey degıller. lutfen yanı.

gursoyf

28.8.2012 19:51:24

0
bır de adam akıllı oyuna gırebılsek. ilk gunu oyuna yarım gun gıremedık. bugun de aksamdan berı gıremıyoruz. sureklı bır server hatasıdır gıdıyor. dıablo 3 un cıkıs gunune benzedı yanı. boyle gıderse harbıden patlayacak oyun. facebook sayfasından takıp eder olduk oyunun son durumunu artık. bır de adamlar facebook sayfalarında dakıka bası pasta kesıp kutlama yapıyorlar. neyın kutlamasıdır bu anlamadım. oyunu erkenden alıp gırenler ne demek ıstedıgımı anlayacaklardır.

Kalzagg

28.8.2012 19:36:29

0
yakında ota b..ka para verince görecem o 1 milyonu

Walter Hartwell White

28.8.2012 19:15:10

0
Bende almayı düşünüyorum beklentim çok yüksek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız