Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Görsel Roman Oyunu HIGHSPEED Etoile Paddock Stories, Switch için Duyuruldu

 
 
Entergram, Switch için TV animesine dayanan görsel bir roman olan HIGHSPEED Etoile Paddock Stories'i duyurdu. 21 Kasım'da Japonya'da perakende satışta ve indirme yoluyla satışa sunulacak. Ayrıca sınırlı bir sürüm de satışa sunulacak.
 
Sınırlı sürümde bir Prima Stella akrilik figürü, bir B2W süet duvar halısı, orijinal film müziği, orijinal bir sesli drama CD'si, bir sanat kitabı ve bir bonus orijinal roman yer alacak.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Bu sefer yıldızlar biz olacağız! Prima Stella'nın kanalı başlıyor! HIGHSPEED Etoile Paddock Stories Prima Stella'nın NEX Yarışı ile ilgili çeşitli bilgiler içeren programıdır. Bu özel programda yarışa katılan sürücülerin yakın çekim görüntüleri yer alıyor. Birlikte “Prima Stella” olarak bilinen NEX Yarışı'nın resmi elçileri Hikari ve Akari, yarışçıların günlük hayatlarına ve perde arkasında olup bitenlere dair çeşitli hikayeleri izleyicilere sunuyor.
 
TV animesinin karakterlerini tasarlayan Takuya Fujima, oyunda ortaya çıkan yeni portreleri ve etkinlik CG'lerini de resimledi. Bu sevimli yarışçıların yer aldığı hikayeler tamamen yıldızlardan oluşan bir kadro tarafından seslendiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu görsel roman HIGHSPEED Etoile Paddock Stories Switch
Aksiyon RPG Fate Seeker II, 4 Temmuz'da PS5'e Geliyor 2si1 Bayram Özel: Eskiden Nasıl Oyun Oynardık? (Video)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız