Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gaikai'nin PS4 Avrupa'daki Akıbeti Ne Olacak?

 
   E3 2013 fuarında bu önemli teknolojinin nelere kadir olduğunu anlatan Sony, Gamescom konferansında Gaikai'nin Avrupa'daki akıbeti konusunda hiç bir açıklamada bulunmadı.
 
   PlayStation 3 içeriklerini PlayStation 4'e stream edebileceğimizi duyuran Sony, servisin Amerika'da 2014'ün başlarında hizmete gireceğini açıklamıştı. Peki ya Avrupa?

   SCEE başkanı Jim Ryan, Edge dergisine yaptığı açıklamada Avrupa'daki geniş bantlarda yaşanan sıkıntıların servisin hizmete girme sürecini uzattığını belirtti:

"PlayStation 3 içeriğini PlayStation 4'de stream edebilen bunu PS Vita ve PS3 üzerinde de sağlayabilen servis hizmeti 2014 başında Amerika'da hizmete girecek. Daha önce de Avrupa'daki geniş bant sorunlarına (broadband) değinmiştik. Elbette servis Avrupa'ya gelecek ancak kontrolümüzün dışındaki sorunlar sebebiyle net bir tarih verebilmek güç."
 
   Sony geçtiğimiz yıl haziran ayında bulut tabanlı oyun şirketlerinin önde gelen isimlerinden Gaikai'yi 380 milyon $'a satın almıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer sony playstation 4 ps4 playstation next gen gaikai bulut oyunculuk servis avrupa
Xbox 360, 3 Sene Daha Desteklenecek Total War: Rome II için Yama Çalışmaları Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.9.2013 17:27:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Turkceyi guzel kullanalim diyenlerin kizlarla mesajlasmalarina git bak facebook ya da telefonlarindaki mesajlara :)))

Guzel Turkce'den eser yoktur emin ol. Burdan boyle senin benim gibi adamlara konusarak ego tatmini yapiyorlar baska bisey degil. Konu nedir nerelere gelmistir bu herifler yuzunden gelde gor :)

Efendim simdi Sony diyor ki oyunu internetten stream etmek tun o grafikleri falan yuksek bant genisligi ister. Avrupada boyle bir bant genisligi simdilik yok. TTNET fiber optik falan sisirme goz boyama diyor. Ama BSC'nin Turk ve Turkce delikanlilari hala daha olayi anlamadan cart cart atiyor. Vay efendim nasil olmazmis :)

Hadi bunlar gene iyi. Evindeki 8mbit internet ile Xbox One Bulut uzerinden grafik artisi saglayacagina inanan heriflerde var. Onlara ne demeli?

Allahim sen memleketime ve memleketimi yonetenlere akil ver, fikir ver, ilim ve bilimi onlarin yolundan esirgeme. Saci it tipli pantolonu gotunden dusen deli kanli turk genclerine akli selim olma sansi ver.

Sen ki yucelerin en yucesi tek kudredlisi ulkemdeki insanlara beyinlerini azicik kullanmalarini nasip et yarabbim...
üstad lafı koymuş dağılın.

BSC Misafiri

5.9.2013 09:17:30

0
Turkceyi guzel kullanalim diyenlerin kizlarla mesajlasmalarina git bak facebook ya da telefonlarindaki mesajlara :))) Guzel Turkce'den eser yoktur emin ol. Burdan boyle senin benim gibi adamlara konusarak ego tatmini yapiyorlar baska bisey degil. Konu nedir nerelere gelmistir bu herifler yuzunden gelde gor :) Efendim simdi Sony diyor ki oyunu internetten stream etmek tun o grafikleri falan yuksek bant genisligi ister. Avrupada boyle bir bant genisligi simdilik yok. TTNET fiber optik falan sisirme goz boyama diyor. Ama BSC'nin Turk ve Turkce delikanlilari hala daha olayi anlamadan cart cart atiyor. Vay efendim nasil olmazmis :) Hadi bunlar gene iyi. Evindeki 8mbit internet ile Xbox One Bulut uzerinden grafik artisi saglayacagina inanan heriflerde var. Onlara ne demeli? Allahim sen memleketime ve memleketimi yonetenlere akil ver, fikir ver, ilim ve bilimi onlarin yolundan esirgeme. Saci it tipli pantolonu gotunden dusen deli kanli turk genclerine akli selim olma sansi ver. Sen ki yucelerin en yucesi tek kudredlisi ulkemdeki insanlara beyinlerini azicik kullanmalarini nasip et yarabbim...

Firmus

4.9.2013 21:05:13

-1
okami daha fazla konuşarak kendini batırma bence.

OKAMI

4.9.2013 19:59:22

0
sagol

aykut291

4.9.2013 19:58:13

-3
Boşver dostum sanane diyip geç. İşlerine geliyolarsa okurlar gelmiyosa okumazlar. Onlara kaldı sanki Türkçeyi doğru yazıp yazmaman. İnsanın başına birşey kesildiler. gören de birşey sanacak kendilerini o yüzden çok takma bu boş klavye delikanlılarını

OKAMI

4.9.2013 19:53:21

-3
quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

SMS gönderirken, Tweet atarken, Facebook'ta durum bildirirken ve forumlarda Türkçe yazım kurallarına dikkat etmeyeceğiz de nerede edeceğiz? -Mesut Çevik Ve ben Mesut Çevik'e katılıyorum.
kimse mesut cevik degil ,mesut cevik kimse degil bana ne. türkce harf de kullanmiyorum ne yazik ki. iyiki birisi atarlandi BSC MISAFIRI.

BSC Misafiri

4.9.2013 19:51:11

-3
Xbox one bulut sistemi işe yaramaz diyerek sallıyorlar ama kendileri bulut sistemi yaratmaya çalışıyorlar. sony iyi tv yapıyor donanımlarıda fena değil ama yazılım konusunda sınıfta kalır. bulut nedir nasıl kullanılır öğrenene kadar Xbox one 3. turu bindirir.

BSC Misafiri

4.9.2013 19:35:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: OKAMI
alıntı:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Konuştuğu gibi yazıyor desem , bu nasıl konuşuyor onu anlamadım.


roman yazmiyorum veya kürsüde konusmaya cikmiyoruz heralde.
Bence sen kürsüde konuşma yapma zaten:) Roman felan hele... sakın haaa aman diyeyim uzak dur:)

bozcan

4.9.2013 19:26:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: OKAMI
alıntı:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Konuştuğu gibi yazıyor desem , bu nasıl konuşuyor onu anlamadım.


roman yazmiyorum veya kürsüde konusmaya cikmiyoruz heralde.
SMS gönderirken, Tweet atarken, Facebook'ta durum bildirirken ve forumlarda Türkçe yazım kurallarına dikkat etmeyeceğiz de nerede edeceğiz? -Mesut Çevik Ve ben Mesut Çevik'e katılıyorum.

qqqqrpppp

4.9.2013 19:14:07

0
türkiyede zor diyen arkadaşlar hiç reklam izlemiyor heralde:"ttnetle herşey mümkün" :P

OKAMI

4.9.2013 18:41:15

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua Konuştuğu gibi yazıyor desem , bu nasıl konuşuyor onu anlamadım.
roman yazmiyorum veya kürsüde konusmaya cikmiyoruz heralde.

Tokuchi Toua

4.9.2013 18:37:33

0
Konuştuğu gibi yazıyor desem , bu nasıl konuşuyor onu anlamadım.

BSC Misafiri

4.9.2013 18:36:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri .
mobil.

BSC Misafiri

4.9.2013 18:19:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: OKAMI en az 1.50 mb olmasi gerekiyor yanslis hatirlamiyorsam.
Türkiye de biraz daha sor gibi.
Allah, Kur'an aşkına doğru kullan şu Türkçeyi. Senin yüzünden yorumlara bakmaktan tiksinme geldi.

OKAMI

4.9.2013 18:14:10

0
en az 1.50 mb olmasi gerekiyor yanslis hatirlamiyorsam. Türkiye de biraz daha sor gibi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız