Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 346 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda macera rol yapma oyunu EARTHLOCK'u ve strateji şehir kurma oyunu Surviving the Aftermath'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 23 Kasım Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
EARTHLOCK
 
 
 
Earthlock, 90'ların sonundaki klasik 3D rol yapma oyunlarından ilham alan, sıra tabanlı dövüş ve karakter ilerlemesine yeni bir bakış açısı getiren ayrıca bağımsız olarak geliştirilen bir deneyim olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
Surviving the Aftermath 
 
 
 
Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalabileceğiniz ve zenginleşebileceğiniz oyunda kaynaklar kıt olarak karşımıza çıkıyor. Felaketlere göğüs gerebileceğiniz yapımda en üstün koloniyi kurabiliyor, koloni sakinlerini koruyabiliyor ve harap olmuş bir dünyaya yeniden uygarlık getirebiliyorsunuz.

Diğer taraftan koloni sınırlarının dışına çıkıp çorak diyarları keşfederek kaynak toplayabiliyor, rakip kolonilerle görüşebiliyor ve dünyanın sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
House Flipper 2'nin Yeni Nesil Konsol Çıkış Tarihi Açıklandı PUBG Global Championship 2023 Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

19.11.2023 01:20:40

0
Hala kütüphanedeki bir oyunu diğer bir sürücüye taşıma seçeneği bile koymadılar. Rezalet durumda arayüz.

Ömer Hayyam12

17.11.2023 16:39:33

0
Oyun dağıtacağına biraz arayüz için uğraşsalar, siteyi düzeltseler çok daha fazla oyuncu çekecekler. Siteden kütüphanemdeki oyunları göremiyorum bu ne saçmalık.

BSC Misafiri

17.11.2023 16:06:02

0
NCK: Deliver Us Mars'ı bekliyorum, Deliver Us The Moon Steam kütüphanemde zaten, bununla da seri tamamlanacak. Epic Türk oyuncuları için candır. Kaybetmeyiz umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız