Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlegrounds'ın Fantastik Battle Royale Modu Geri Dönüyor

 
 
KRAFTON, Inc. ‘Fantastik Battle Royale’ modunun 24 Temmuz’dan itibaren PUBG: BATTLEGROUNDS’a geleceğini duyurdu.
 
İlk olarak 2020'de 1 Nisan Şakası etkinliği olarak ortaya çıkan popüler 'Fantastik Battle Royale' modu, oyunculara dört sınıfla benzersiz bir Battle Royale deneyimi sunuyor: Barbar, Avcı, Büyücü ve Paladin. Bu moda Ejderha Adası'nda (Erangel) dört kişilik takımlar hâlinde 80'e kadar oyuncu katılabiliyor. Barbar, uzun kılıcıyla yakın dövüşte ustalığını konuştururken; Avcı, 'Ejderha Avcısı' (Dragonslayer) yayı ile uzun menzilli saldırılar yapıyor. Sihirbaz, düşman gruplarının üzerine alevler yağdırmasıyla bilinirken Paladin ise arkadaşlarını iyileştirerek takımını destekliyor. 
 
‘Fantastik Battle Royale’, 24 Temmuz'dan 7 Ağustos'a kadar PC'de, 31 Temmuz'dan 14 Ağustos'a kadarsa konsollarda oynanabilir.
 
 

30.2 Güncellemesi'nde gelişmiş hâlleriyle geri dönen Taktiksel Paket ve Acil Yardım Teçhizatı artık birincil silah haznesinde yer alacak. Taktiksel Paket artık daha fazla eklenti haznesi sunuyor. Acil Yardım Teçhizatı, sağlık eşyalarının kullanım süresini azalttı ve takım arkadaşlarının canlanma süresini hızlandırdı. Hepsi Bir Arada Tamir Kiti ise artık üç kez kullanılabiliyor ve ikincil silah haznesine yerleştiriliyor. Bu eşyalar artık tüm haritalarda belirecek.

Ek güncellemeler arasında Automobili Lamborghini iş birliği eşyaları, araç özelleştirme geliştirmeleri, Deston'daki İşaret Fişeği ve Miramar ile Rondo'daki Acil Kurtarma’nın belirme oranlarının ayarlanması yer alıyor. Performansı, çarpışma tespitini ve dokuları iyileştiren genel harita hata düzeltmeleri de oyuna eklenenler arasında.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Skull and Bones Ağustos Ayında Steam Platformuna Geliyor Dragon Age: The Veilguard'ın Seslendirme Kadrosu Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız