Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 3'ün X360 Disklerinde Ne Var?

Ücretli olarak sunulacak yeni DLC'nin içeriği açıklanmadı.
 
     Battlefield 3'ün Xbox 360 versiyonu iki disk olarak satışa sunulacak. Peki bu disklerin içerisinde neler bulunuyor?
 
     EA, disklerde nelerin bulunduğunu açıkladı. İlk diskin içerisinde multiplayer, co-op bölümleri ve HD için yüklenecek içerikler bulunuyor. İkinci diskte ise tek kişilik senaryo bölümleri bulunuyor.
 
     Ayrıca Battlefield 3 için, ön sipariş verenlere ücretsiz olarak sunulacak Back to Karkand paketinden başka DLC'lerin de çıkacağı duyuruldu. Oyunun çıkışından hemen sonra çıkacak bu DLC paketi belli bir ücret karşılığında sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield 3 DICE EA games PC PS3 Xbox 360 FPS Patrick Bach
Rovio Angry Birds İle Para Basıyor! PES 2012'nin 3DS Sürümünden İlk Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M3rett0

16.9.2011 17:29:43

0
Oyunu genişletme devri yeni konsollarla bitti, artık oyuncuyu soyalım devri başladı.Tabi siz farkında değilsiniz, neyse sonuçta benim param gitmiyor neden kafama takıyorsam.

Archangel™

14.9.2011 09:43:01

-1
Bu karşılaştırmalar bardağın dolu tarafıyla boş tarafını görmeye benzemiş @M3rett0 bardağın boş kısmını görüyor negatif olarak yaklaşıyor ben ise pozitif yaklaşırım DLC oyunu yarım satalım değil , oyunu güncel tutup "genişletelim" mantığıdır en azından FPS oyunlarında öyle Hiçbir zamanda oynanışa etki etmez ister alırsın ister almazsın

stun

14.9.2011 03:02:52

0
arkadaşım seni almaya zorunlu itmiyorlar.... adı ustunde ek görev diyorsun...ben anladım senin demek istedıgını ama sana birebir senaryo devamı veya obur seride senaryo devamını etkılıyıcek yoklugunu hissedeceğin birşey vermıyorlar...b.o da istediği kadar map versin... yeni bir oyun modu yok... ac:brotherhoodda mp ye yeni mod koydular... işte sende orada haklı olmuş oluyorsun...oyunun temel taşı single olur...eğer buna bir dlc ile mudahale ederlerse almaya fazla zorlayıcı olur..... ama ben harıta paketleri için.. elımde olan oyunu yarım oyun gibi hissetmiyorum... yarım oyun olmuyor çunku dlc seni zorlamıyor almak için...okadarda etkıleyıcı olmuyor... isteyen alır isteyen almaz misali oluyor...ve ben Assassin's Creed :Revelations ve ondan sonraki serileri.. için dlc almayı duşunuyorum... buda ac fanı oldugum için...tabi davinci deki gibi ek oyun modu koyarlarsa.. başka turlu hiçbir oyuna dlc almam... kesseler almam yani :D

M3rett0

14.9.2011 02:25:19

0
Bak işte bölüp ona göre düzenliyorlar senaryoda eksiklik yokmuş gibi görünüyor.Dragon Age'deki mesela o DLC deki görevler belki senaryoda vardı beli de yan görevdi bunu bilebilir misin ? Bak Civ 5 örnek veriyim, o medeniyetleri adamlar asıl oyunda var biz bunlar oyunda olacak dedikten sonra ''vazgeçtik biz bunları DLC yapacaz'' deseler sen eksiklik hisseder misin ? Hissedersin ama adamlar mesela acti ve dice ''Bunları bunları oyundan çıkarıyoruz dlc olarak satacağız'' demiyor ve sende oyun tam sanıyorsun gelen DLC'yi ek içerik sanıyorsun. Bak şöyle diyim sen egzotik bir yere gittin hiç bilmediğin bir meyve verdi adam sana ve öyle kesmiş ki kesildiği belli olmuyor.Sen o meyvenin tam halini bilmediğin için o meyve yarım mı tam mı nasıl ayırt edeceksin ? Edemezsin.Oyunlar da aynı hesap :)

stun

14.9.2011 02:10:54

-1
M3rett0 14.09.2011 01:56:52 dragon age i beğenmiyorum...black ops un dlc lerı harıta paketi olarka çıktı .. dlc gorevlerı senaryoya etkı etmıyor...senaryoyu değiştirmiyor... multıplayera gelen harıtalar bir oyunun içerigini oluşturmuyor... bana bir oyun söyle dlc si senaryoya etkı etsın ve diğer serisinde bu etkiyi ben göriyim:? ben dlc almayan birisiyim zaten... herkez benim mantıgımla hareket etse.. firmalar dlc çıkartmaz direk saldırmaya çalışıyorsun ..'' asıl oyundan koparılmış içerıkler diyorsun'' bana öyle bir oyun söyle ki (yukarıda yazdıgım gibi) senaryoya etkı etsın bir dlc ve öbur oyunda ben bu dlc nın eksıklıgını hıssedıyım.. :?

M3rett0

14.9.2011 01:56:52

-1
@stun İşte senin mantığınla hareket ettiği için herkes bugün bu haldeyiz.Oyunu çeyrek çeyrek satıyorlar. Bak senaryoyu kesmiyorlar diyorsun Dragon Age'e bak 10-15 küsür DLC çıktı hepsinde de bir senaryo parçası var.Bunlar asıl oyunda vardı belki DLC olarak çıkartmayacaklardı.Ama satış politikası gereği böldüler ve DLC olarak sattılar. Black Ops örneğin,ilk çıktığında kaç harita vardı 12-13 tane yanlış hatırlamıyorsam sonra 5 ek paket çıktı 20-25 harita geldi.Black Ops'da aslında 35 harita vardı ama bunları kesip kesip DLC olarak sattılar sana. Civilziation 5'e bak herifler her medeniyet için DLC çıkardı.Eskiden bunlar oyunun içinde gelirdi fazladan para vermezdin ama gel gör ki hepsine 3-4 dolar veriyoruz. Ve tabi ki bunları para kazanmak için yapıyorlar.Bildiğimiz DLC ne ? Asıl oyundan koparılmış içerikler.DLC son 3-4 yıldır olan bir şey oyunculardan daha fazla nasıl para kırarız diye yapılan hilekarlık.Oyuna bir yenilik değil, senin aldığın yarım ekmeğin geri kalanı sadece... Ha DLC almayan da yarısını oynuyor oyunun evet orada haklısın bak ama çoğu bunun farkında değil.

stun

14.9.2011 01:32:49

0
bu yarım oyun mantıgı nedir arkadaşlar ... hangi yarım oyun...:? senaryonun ortasında bitiyorda para mı istiyor... internetteki filmler gibi :? bildiğiniz dlc satıyorlar...para kazanmak için..ben isterimki her dlc .. brotherhood davinci-deux ex :hr ye gelıcek dlc gibi olsun... gerisine para vericek deilim... bize zorla birşey yaptırmıyorlar... senaryonun yarısını kesip, para isteyen oyunmu gordunuz :?yok öyle birşey...parası olan alıyor, parsını vermek ıstemeyen vermıyor... yarım oynadığını zannedıyor.. şuana kadar dlc ye para vermişliğim yok ama ac:revelations a dlc çıkarsa almayı duşunuyorum...

M3rett0

14.9.2011 00:59:56

0
Cod olsun Bf3 olsun veya başka bir oyun olsun artık piyasa bu hale geldi ne yazık.Oyunu bölüp bölüp satıyorlar artık, o eski güzel ek paketleri özledim.Gerçekten var olan oyunu geliştirmek için çıkıyordu, var olan oyunun kesilmiş bir parçası değillerdi. Bazıları da Microsoft'la anlaştı activision ilk biz oynucaz diye seviniyor.Adam sana ''Bak oyunun yarısına 60 dolar vereceksin geriye kalan kısmın %10'unu da ilk sana oynatacağım diyor'' Millette ''oo, süper ,xbox akar,microsoft akarr,acti akarr yeahhadfdaf'' diye etrafta dolanıyor adam seni güpe gündüz kandırıyor,kazıklıyor sen de geçmiş burs kazanmış öğrenci gibi seviniyorsun. Oyun dünyası ne hale geldi gerçekten, ha bu arada ben bf3 almayı düşünüyorum ama ek pakete para vermem bize asıl oyun diye sattıkları %50 lik kısmı da indirim zamanı alacağım. Kimse DLC almazsa, firmalarda yarım oyun satmaktan vazgeçerler ama yarım ekmeği tam ekmek fiyatına alacak keriz bol etrafta...

Archangel™

14.9.2011 00:41:00

-1
quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine bf3 sağlam bir oyun ama biz bf fangirl lere konuşuyoruz,oyun çıkmadan 2. dlc açıklandı,mw nin dlc si çıkınca ortalığı duman ediyorlar.bc2 ye bedava harita paketi gelince toplam kaç harita oldu ki specact kit var o oyunda da.adam seninle aynı haritada oynuyor ama para verdiği için farklı silahlar farklı kamuflajları var,onları niye söylemiyorsunuz.iw 2 senede bir oyun çıkarınca konuşuyorsunuz ama dice bc2-moh 2010-bf3 aralarında kaçar sene var? onu geçtim bu cod bu kadar kötü oyun madem dice niye moh 2010 diye cod taklidi bir oyun yapıp çuvalladı?
Bilip bilmeden konuşduğun belli CoD'un DLC'leride çoktan açıklandı merak etme ilk xbox360a geliyor microsoft anlaşması sayesinde daha direk e3 konferansında söylüyorlar Moh 2010 "Danger Close" tarafından yapılmıştır EA sadece multiplayer kısmını DICE'a bırakmıştır ve ben multiplayer kısmında coddan esinti göremiyorum nedense yine klasik DICE oyunu araç yok diye codamı benziyor ? ki 1-2 haritada yine tanksız olmaz diyip koymuşlar oyuna Spetact kit gelince oyunda hiçbir avantajın olmuyor tabi benim silahımın camosu farklı çok coolum felan demiyorsan farklı silahın felanda olmuyor BF2 - 2005 yılında çıktı BC2 - 2010 , BF3 ise 2011de çıkıcak BC2'yi DICE bir ara oyun olarak görür pcyede çıkarttı bakalım frostbite engine nasıl çalışıyor test ettiler BF3 , BF2 çıkışından itibaren yapım aşamasındadır Cod gibi her sene oyun çıkartmaz , oyun çıkartımı da adam gibi oyun çıkartır Gereğinde cod serisinide savunmuşumdur cod4e laf söyletmem ama son 3 oyundur bozdu iyicene

sawolverine

13.9.2011 23:50:46

-1
bf3 sağlam bir oyun ama biz bf fangirl lere konuşuyoruz,oyun çıkmadan 2. dlc açıklandı,mw nin dlc si çıkınca ortalığı duman ediyorlar.bc2 ye bedava harita paketi gelince toplam kaç harita oldu ki specact kit var o oyunda da.adam seninle aynı haritada oynuyor ama para verdiği için farklı silahlar farklı kamuflajları var,onları niye söylemiyorsunuz.iw 2 senede bir oyun çıkarınca konuşuyorsunuz ama dice bc2-moh 2010-bf3 aralarında kaçar sene var? onu geçtim bu cod bu kadar kötü oyun madem dice niye moh 2010 diye cod taklidi bir oyun yapıp çuvalladı?

BSC Misafiri

13.9.2011 22:26:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine harita paketleri paralı diye isyan çıkaranlar,şimdi koşa koşa harita paketlerini alacaklar,ne de olsa babalarının şirketi.ea sürekli mi haklı anlamadım ki.
Yahu hemen atlamayin, adamlar harita paketleri parali mi olacak dedi? Örnegin BC2 de VIP Code`u olanlara ücretsiz bir sürü harita paketi sunuldu (Oyunu ilk alanlara VIP Code dahil, sonradan almakta 7-8dolar gibi bir ücretti). Yani COD daki gibi bir harita paketi 15$/€ degildi, o paraya Vietnam DLC si aldik biz, bunun gibi yapacaklardir belki. Ki Vietnam Paketi de bir harita paketinden cok öte birseydi. Bundan da anlamiyorsaniz oturun MW2+Harita paketlerini hesaplayin, birde BC2+VIP+Vietnam`i hesaplayin bakalim hangisi daha ucuza gelmis.

nurullah601

13.9.2011 21:31:49

0
oha be şu dlc ler yüzünden cod la karşılaştırmayın yahu adamlar 5.dlc yi çıkartıyor :D

Archangel™

13.9.2011 21:14:34

0
Cod ve activision boylar eksiyi basmış hemen Hakkını sonuna kadar veriyor en azından 60 dolara MW3 pardon MW2 DLC satmıyorlar
quote:

Orijinalden alıntı: hardrhymer34 En azından onlar bize gerçek oyun veriyor.
Aynen öyle. DLC gibi (?) oyunu 60 dolara satmıyorlar DICE'ın çıkarttığı eski DLC'lere bakarsanız anlarsınız durumu harita paketleri ücretsiz geldi BC2 Vietnam tamamen farklı bir oyun gibidir , 15 dolara geldi , Activisiona bakıyoruz 3-4 harita 15 dolar

CrazyToones

13.9.2011 21:08:06

0
En azından onlar bize gerçek oyun veriyor.

Sercan Ç.

13.9.2011 20:35:19

+1
Hem Activision'a laf atıyorsunuz hemde Activision gibi oyunu kesip dlc satıyorsunuz. Ativision'un yetmediği gibi EA'da oyuncuları sömürecek.

No-One

13.9.2011 20:26:15

0
DICE oyuncu dostudur ve umarım öyle kalır.

tnszfr

13.9.2011 19:31:15

+2
quote:

Oyun güzel olduğu sürece istedikleri kadar ücretli satsınlar DLC'leri alınır şahsen bende çıkıcak tüm DLC'leri almayı planlıyorum
hakkın olan bişeye neden para veriyosun ki bakkaldan ekmeği öyle mi alıyosun önce bir yarısı sonra para karşılığı öteki yarısını almak gibi bişey bu

Erdo4

13.9.2011 19:30:36

0
oksijn Merak etme. max 15 günde gelir. Black Ops ön-sipariş aldım 8 günde, Xbox 360 Controller aldım 7 günde geldi.

Lineal

13.9.2011 19:21:50

0
shoptodan almayı düşünüyorum ama ordada kargo nedeniyle 28 gün gecikmeli gelebilir diyor o yüzdende almak istemiyorum.

waltran

13.9.2011 19:14:06

+1
bence yakışmadı. daha oyun çıkmadan dlc diyorlar hadi ilk paketi anlarımda 2. si fazla. büyük ihtimalle oyun için yaptıkları haritaları kesip dlc diye satacaklarki dlc değil gibi diskin içinde galiba. eğer bc2 vietnam dlcsi gibi büyükse eyvallah alınır ama 3-5 haritaysa başlarım onların pazarlama stratejilerine, madem çok dlc çıkarmak istiyorlar yapsınlar adam gibi büyük bir expansion pack alalım 25-30 dolara.

BSC Misafiri

13.9.2011 19:13:31

0
oyundan önce 1 tane duyurdular işte 2. side neymiş? allah bilir diskin içinde gelecektir o DLC, güya indirilebilir.

The_Rahip

13.9.2011 19:03:30

0
Oyunun ana konusuna Dice oyunu devamli guncel tutmali diye yazmistim simdide bu haberi gordum.

sawolverine

13.9.2011 19:02:37

-1
harita paketleri paralı diye isyan çıkaranlar,şimdi koşa koşa harita paketlerini alacaklar,ne de olsa babalarının şirketi.ea sürekli mi haklı anlamadım ki.

Archangel™

13.9.2011 18:47:07

-4
Oyun güzel olduğu sürece istedikleri kadar ücretli satsınlar DLC'leri alınır şahsen bende çıkıcak tüm DLC'leri almayı planlıyorum
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 3
+ TAKİBE
AL
510 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız