Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield:Bad Company 2 - Vietnam'ın TGS Videosu


 
 
     Geçtiğimiz E3 fuarında yapılan EA konferansında duyurulup kısa bir video ile karşımıza çıkan Battlefield: Bad Company 2'nin multiplayer genişleme paketi Vietnam için TGS videosu yayınlandı.
 
      Tokyo Game Show'da oynanabilir olarak karşımıza çıkan Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın bu videosunda yine bir oynanış sahnesiyle değil de tanıtım videosuyla karşılaşıyoruz. Videonun sonlarında ise bir çatışma sahnesine şahit oluyoruz.
 
      Yepyeni silah, araçlar, zırhlar, haritalar ve ekipler ile modern savaşlardan eskiye dönüş yaptıracak olan Battlefield: Bad Company 2'nin genişleme paketinin yayınlanan TGS videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Ek paketin yayınlanmış ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
      PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan Battlefield: Bad Company 2'nin ek paketinin çıkış tarihi olarak kış ayları gösteriliyor.   
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
Vanquish'in Hikaye Videosu Yayınlandı Halo: Reach İlk Gün İngiltere'de 330.000 Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız