Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham City'nin Türkçe Yaması Hazır!

 
     Oyunceviri.com "Yapacağım" dedi ve yine sözünü siz PC oyuncuları için yerine getirdi. Harıl harıl sizler için karşılıksız çalışan bu marifetli ekip, Batman: Arkham City'nin Türkçe yamasını sona erdirdiklerini az önce açıkladılar.
 
     Çeviri sırasında çeşitli teknik sıkıntılardan dolayı 2 ay kadarlık bir süreç içinde askıda kalan Türkçe yama, Oyun Çeviri programcısı Ahmet Çelik'in bu sıkıntıyı halletmesiyle birlikte yol almaya devam etmiş ve dün itibariyle tamamlanmış.
 
    Türkçe yama, paketin son içeriği Harley Quinn's Revenge hariç diğer tüm DLC'lerin çevirilerini de içeriyor. "Harley Quinn's Revenge" ek paketinin ilerleyen zamanda çevrileceği Oyun Çeviri tarafından belirtilmiş.
 
   Şimdi dilerseniz sizi yamayı nasıl kuracağınızı öğrenmek için buradan ilgili Oyun Çeviri sayfasına yönlendirelim. Ellerinize sağlık beyler.
 
 
 Teşekkürler, Okan Şen
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham City Arkham Has Moved türkçe yama oyun çeviri okan şen PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Resident Evil 6'dan 1 Saatlik Oynanış Videosu FF III, iOS ve DS'ten Sonra PSP Yollarına Düştü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Leftist Pony

30.8.2012 18:43:21

0
Siyah ekran için Oyunun kurulu oldugu klasörde pc niz win7 ise arama kısmından Translated.7z bu dosyayı aratıyoruz. Bulunduğu konum: ***\WB Games\Batman Arkham City\BmGame\CookedPCConsole\translated.7z olması lazım bu translated7z yi cookedpcconsole nin içine çıkarıyoruz Tüm değişikliklere evet Dedikten sonra oyuna istediginiz gibi başlayıp oynayabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.6.2012 22:51:28

0
Aynı sorun bendede oldu yama indirdim ve kurdum. Sonra oyuna açtım hikayeye giriş dedim ardından siyah ekran geldi ve hep öyle kaldı kaç kez açtıysam oyuna hep aynı sorun yaşadım. Oyunçeviri ekipine bu çalışma için emeklerine sağlık... Hazır yama tamamlanmışken böyle teknik sorunlara çare bulunursa sevinirim. Yamayı hazırlayan herkese çalışmalarının devamını dilerim...

I3uRocKSiyoN

12.6.2012 14:47:14

0
Ağlamak istiyorum daha dün aklımdan geçiriyordum türkçe yama çıksın artık diye bir baktım ki bugün çıkmış size denecek birşey bulamıyorum harikasınız OYUNÇEVİRİ

Portraitclub

12.6.2012 00:28:57

0
siteye giremiyorum açılmıyor 1. part indirdim gerisi yok diyer 3 partı nerde bulurum yardımcı olur musunuz.

o.aydınlı

11.6.2012 20:48:10

0
Batman.Arkham.City-IPT olarak indirdim beyler ama oyuna girerken siyah ekranda kalıyo

Leftist Pony

11.6.2012 10:24:50

0
çok teşekkürler. C sürücüsünden birkaç oyun silmem gerek. oyun 15 gb :D şimdi Türkçe oynamak daha zevkli olacak teşekkürler oyun çeviri. Başarılarınızın devamını dilerim.

bloodTime

11.6.2012 09:41:06

0
teşekkürler süpersiniz...

orfur

11.6.2012 03:58:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kesinlikle emeğe saygısızlığım yok gerçekten çok teşekkürler tüm arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden türkçe oyun yamalarında çok zor çevirilip entegre edildiğinin farkındayım kesinlikle iyiki varsınız diyorum ve aradada olsada paypal ile ufakta olsa bağışta yapıyorum siteye destek olmak için ama keşke yamalar bu kadar uzun sürede bitmese diye kullanıcılarda düşünüyorlardır eminim.<br><br>Oyunçeviri.com sitesinde çok fazla oyunun çevirisini farklı gruplar tarafından devam ediyor benim ufak bir düşüncem ve önerim var tüm çevirmen arkadaşların hepsi bir tek oyuna odaklanıp o oyunu çevirseler hem kullanıcılara çok daha hızlı türkçe yamaları kavuşturmuş oluruz hemide yamalar çok daha kısa sürede bitmiş olur.Zaten çeviriler bitikten sonra çeviri kalitesini ve eksiklikleri kontrol edip öyle yayınlıyorsunuz yani türkçe yamaların kalitesinde bi düşüklük olacağını hiç zanetmiyorum.Sevgi ve saygılarımı sunuyorum iyiki varsınız.
"11-) Sitede birden fazla proje var, bunun yerine bir oyun seçilip tüm çevirmenler buna yoğunlaşsa Türkçe yamalar daha hızlı çıkmaz mı? Oyun severlerin zevk aldıkları ve tercih ettikleri oyunlar farklıdır. Tıpkı çevirmenlerin de birbirinden farklı olduğu gibi. Bu daha önce denenen bir sistemdi fakat sitedeki çevirmenlerin de zevk aldıkları oyun türleri çevirilere de etki yapmaktadır. Sitemizde 80’den fazla çevirmen vardır. Tek bir oyun çevirisi olsa ve tüm çevirmenlerden katılım göstermesini istesek, çevirmekten zevk almayacakları bir oyuna katılım göstermek istemeyebilirler. Bizim bu projeleri çoğaltmamızdaki amaçlardan biri, isteyen çevirmenin istediği oyunun çevirisine katılım göstermesini sağlamak. Ayrıca sitemizde farklı oyun çevirilerine de yer vermek. Projelerde özellikle bir çevirmen aldığı dosya varsa başka bir projeden ya da aynı projeden elindeki dosya bitmeden yeni bir dosya almamasını rica ediyoruz. Bu da projelerin sağlıklı ilerlemesini sağlıyor." http://www.oyunceviri.com/forum/threads/5416-S%C4%B1k%C3%A7a-Sorulan-Sorular-(S-S-S-) Lütfen daha çok dikat edelim

BSC Misafiri

10.6.2012 21:19:14

0
Kesinlikle emeğe saygısızlığım yok gerçekten çok teşekkürler tüm arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden türkçe oyun yamalarında çok zor çevirilip entegre edildiğinin farkındayım kesinlikle iyiki varsınız diyorum ve aradada olsada paypal ile ufakta olsa bağışta yapıyorum siteye destek olmak için ama keşke yamalar bu kadar uzun sürede bitmese diye kullanıcılarda düşünüyorlardır eminim. Oyunçeviri.com sitesinde çok fazla oyunun çevirisini farklı gruplar tarafından devam ediyor benim ufak bir düşüncem ve önerim var tüm çevirmen arkadaşların hepsi bir tek oyuna odaklanıp o oyunu çevirseler hem kullanıcılara çok daha hızlı türkçe yamaları kavuşturmuş oluruz hemide yamalar çok daha kısa sürede bitmiş olur.Zaten çeviriler bitikten sonra çeviri kalitesini ve eksiklikleri kontrol edip öyle yayınlıyorsunuz yani türkçe yamaların kalitesinde bi düşüklük olacağını hiç zanetmiyorum.Sevgi ve saygılarımı sunuyorum iyiki varsınız.

orfur

10.6.2012 15:34:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mustang102030 iyi güzelde bu oyunlara çeviri yapıcağınıza football manager,the sims gibi oyunlara çeviri yapsanız en azından bunlara öncelik verseniz daha iyi olur.
Eğer siteyi takip edersen Fotball manegerın çevirisine yardım edildi ve bitirldiği The simsinde çok dağınık paketlendinden yapılmadını bilirdin oyun çeviri eski yeni her oyuna yama yapmayı deniyor dosyası açılabilen nerdeyse her oyuna yama yaptılar yeni çıkan dosyası açılmayan oyunlara bile yaptılar lütfen daha çok takip edelim

Kotaless

10.6.2012 14:33:43

+1
4 aydır oyunu oynamama sebebimdi ve şuan %90'da kuruluyor, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler şimdi sıra Max Payne 3'de

Sacrer

10.6.2012 13:37:11

+2
Öncelikle tüm OyunÇeviri.com Ekibi'ne teşekkürler, bu tür Türkçe yamaları tüm zorluklara rağmen bilgisayarlarımız taşımayı başarıyorlar. Çevirmenleri, Moderatörleri, Dublajcıları, Programcıları, Editörleri ve Yöneticileriyle bizim için boş zamanlarını ayırıyorlar. Site Destekçileri'ni de unutmamak gerekir. Maddi yardımda bulunup sitenin yaşamasını sağlıyorlar. Yaptığınız işler sayesinde her ne kadar arka planda kalıp, bazılarının da sizin değerinizi bilememesinden ötürü çok üzülüyorum. Birileri ".... oyunun Türkçe Yaması çıkmış, hadi korsan aldığımız oyunu bu adını bile bilmediğimiz çevirmenlerin de emekleriyle oynayalım." diyor. Korsan muhabbeti hat safhada. İnsanlar o aldığı ve indirdiği binlerce korsan oyun yerine bir tane orjinal oyun alarak firmanın ilgisini çekip Türkçe çıkmasını sağlayabileceklerini bilmiyorlar. Türkçe Yama yüklemek onların rutin işi olmuş durumda. Kısaca derdimi anlatmak gerekirse: Ben bu yaptığınız yamaların sadece orjinal oyunlarda çalışmasını istiyorum. Değerinizi bilmiyenler de anlamış olurlar. Eminim o korsan alanların da maddi durumları orjinal alabilecek kadar iyidir. Benim babam asgari ücretle çalışıyor ve ben hala orjinal film ve oyun alıyorum. Fikrimce korsan bir çıkış yoludur ama çıktığı yer de bir uçurumdur. Umarım mesajımı dikkate alırsınız, Saygılar.

BSC Misafiri

10.6.2012 13:09:23

0
nerdeyse 1 yıl once büyük keyifle oynayıp bitirmistim oyunceviriye cok tesekkur ederiz ama bu yavaslık nedir ya da yeni cıkan oyunlara oncelik verilmesi daha makbule gecer.

BSC Misafiri

10.6.2012 13:09:14

+2
ellerinize, beyinlerinize, yeteneklerinize sağlık. hakkınız ödenemez. umarım ileride büyük şirketlerle çalışma imkanınız olur ve umarım hak ettiğiniz yere gelirsiniz. ben kahve yapmaya gidiyorum. bu gece uzun olacak.

Recharged

10.6.2012 12:16:50

0
Bazı arkadaşlar boş yere sallamış.Fakat bir oyunda diyalogları gerçekten anlayabiliyorsanız o oyunun ancak tam olarak o zaman zevkini çıkartabilirsiniz.Oyun çeviri ekibi bunu karşılıksız yapıyor.Her hangi bir ücrette talep etmiyorlar.Dolayısıyla emeğe saygı duymak zorundasınız.Siz bir şeyler yapabiliyorsanız yapın sizide alkışlıyalım.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.Yine çok iyi bir yama olmuş.Her ne kadar konsol kullansamda bu yama için bilgisayarıma oyunu tekrar kurdum.

crysispeed

10.6.2012 11:10:39

0
çok teşekkürler müthişsiniz!!

skulz

10.6.2012 10:55:08

+1
Orta düzeyde bir ingilizcem var ama Türkçe oynamak başka bir zevkli be. Teşekkürler oyunceviri. cennetlik adamlarsınız...

BlackBeasT

10.6.2012 10:54:40

0
Konsol ver. BatmanAC için TR yama tutarmı bilmem lakin sonrada konsol oyununda 3.sahış mod işlemleri illegal olur. Konsol oyuna dosyaları enjekte edilip yeniden download sunmaları gerekir.Mod işleleri ile uğraşan varsa buyursun denesin

Portraitclub

10.6.2012 09:40:28

0
tamda dün kumuşken oyunu bu yamanın gelmesi güzel oldu tşkler oyun çeviri ekibine

Project Scorpio

10.6.2012 09:35:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mustang102030 iyi güzelde bu oyunlara çeviri yapıcağınıza football manager,the sims gibi oyunlara çeviri yapsanız en azından bunlara öncelik verseniz daha iyi olur.
The Sims oynayan var yetisin gayri.

kratosdrake

10.6.2012 06:50:01

+1
Celtic Warrior 10.06.2012 04:48:20 -1 alıntı: Orijinalden alıntı: marjibaba Artık şirketlerden Türkçe dil desteği dilenmek zorunda değilsiniz çünkü Oyunçeviri imdada yetişti. Ne alaka ? Dublaj yapıyorlar mı ? Ayıca oyundan kaç ay sonra geliyor. Zaten biz konsol kullanıcılarına bir faydası yok, hadi onu geçtim zaten İngilizce alt yazıyı açıyorsun yani pekte farklı olmuyor aslında. En iyisi Dublaj. sen hiç oyunçevirinin sitesine girdinmi adamlar bir tane değil 10 15 yama yapıyorlar sen burada gelmiş dublaj olsa iyi olur demişssin çok biliyorsan sen yapda bizde görelim biraz emeğe saygı(laf çok icraat yok)

- The Stig -

10.6.2012 05:57:01

+1
bu böyle olmaz arkadaş! yemin ederim konsoldan soğutacaklar adamı :D valla öyle bir alışkanlık kaldı ki artık her yeni çıkan oyundan sonra OyunÇeviri'nin haberlerini bekleyeceğiz..İnşallah ellerinden geldiği kadar tüm oyunlara çeviri yapabilirlerde bizde bizi düşünmeyen tüm dağıtıcı ve geliştirici firmalara muhtaç olmaktan kurtuluruz.. :) OyunÇeviri sen bizim herşeyimizsin!

skywalkerhan

10.6.2012 04:58:13

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior Ne alaka ? Dublaj yapıyorlar mı ? Ayıca oyundan kaç ay sonra geliyor. Zaten biz konsol kullanıcılarına bir faydası yok, hadi onu geçtim zaten İngilizce alt yazıyı açıyorsun yani pekte farklı olmuyor aslında. En iyisi Dublaj.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...

Celtic Warrior

10.6.2012 04:48:20

-8
quote:

Orijinalden alıntı: marjibaba Artık şirketlerden Türkçe dil desteği dilenmek zorunda değilsiniz çünkü Oyunçeviri imdada yetişti.
Ne alaka ? Dublaj yapıyorlar mı ? Ayıca oyundan kaç ay sonra geliyor. Zaten biz konsol kullanıcılarına bir faydası yok, hadi onu geçtim zaten İngilizce alt yazıyı açıyorsun yani pekte farklı olmuyor aslında. En iyisi Dublaj.

skywalkerhan

10.6.2012 04:21:16

+1
Allah Oyunçeviri ekibini başımızdan eksik etmesin...

marjibaba

10.6.2012 01:53:09

+1
Artık şirketlerden Türkçe dil desteği dilenmek zorunda değilsiniz çünkü Oyunçeviri imdada yetişti.

pathofneo

10.6.2012 01:09:31

0
Pc için ucuza nereden orijinal alabilirim?

Zebercet

10.6.2012 01:08:50

+5
denedim 40 dakikadır oyundayım,boşuna goty olmamış yatmam gerekiyor yarın devam teşekkürler oyunceviri

Celtic Warrior

10.6.2012 00:57:36

0
Hayırlı Olsun ne diyelim.

kreates

10.6.2012 00:30:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mustang102030 iyi güzelde bu oyunlara çeviri yapıcağınıza football manager,the sims gibi oyunlara çeviri yapsanız en azından bunlara öncelik verseniz daha iyi olur.
Dalgamı geçiyon la sen fm in zaten yaması varda batman gibi oyun duruken sims i kim ne yapsın ?

mustang102030

10.6.2012 00:27:47

-11
iyi güzelde bu oyunlara çeviri yapıcağınıza football manager,the sims gibi oyunlara çeviri yapsanız en azından bunlara öncelik verseniz daha iyi olur.

BlackBeasT

10.6.2012 00:20:02

0
Beklediğim yamaydı Oyun Çeviri ekibine emeği geçenlere teşekkürler...

miracsu

10.6.2012 00:15:49

-1
Sayın BSC Yönetimi Oyun Çeviri Ekibi İçin de Bi Künye Açsanız İyi Olurdu Hani. !

TncyKrmn

10.6.2012 00:14:36

0
Teşekkürler Oyunçeviri Teşekkürler tüm yamada emeği geçen arkadaşlara.

wantedemre

10.6.2012 00:12:16

0
size sölencek söz bulamıyorum muhteşemsiniz oyunçeviri ekibi .

Zebercet

10.6.2012 00:11:44

0
yüklemeye başladım 5 dakkaya oyundayım gibi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız