Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation'dan Oynanış Videosu


     Total War serisinin yapımcısı Creative Assembly tarafından geliştirilen Alien: Isolation'ın ilk oynanış videoları da ortaya çıkmaya başladı. Aşağıda oldukça uzun bir oynanış videosunu bulabilirsiniz.
 
     Bu videoda da gördüğümüz üzere Creative Assembly'ın amacı Alien serisinin o gizemli, tedirgin edici atmosferini oyuna aktarmak. Elimizde otomatik tüfekler olmadığı gibi, karşımızda da onlarca Alien bulunmuyor. O nedenle bir aksiyon oyunundan çok macera oyunuyla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
Monolith Soft Acil Eleman Arıyor Telltale, James Bond Oyunu Yapmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

9.1.2014 07:54:09

-1
Ben silahlı olmasını isterdim. Böyle Amnesia, outlast çakması gibi olmuş. Ya grafikleri berbat ediyorlar ya da oynanışı.

einhander

9.1.2014 04:14:19

0
bu oyun çok tutar

alito

8.1.2014 20:15:13

0
Oyun, Dead Space 1 atmosferinden oldukça etkilenmiş gibi görünüyor. Umarım önceki oyunda yaptıklarını tekrarlamazlar da grafikler bu şekilde çıkar. Zaten aynı şey yine olursa oyun camiası bunları kesin afaroz eder.

TLOU

8.1.2014 17:26:23

0
Outlast'in Alien'lısı Şaka bir yana oyun güzel gözüküyor elimizde ki radara bakınca arka tarafın bulanıklaşması gibi detaylar çok güzel düşünülmüş yine de daha çok yolu var gibi

Guest-8BD6C1C54

8.1.2014 16:09:32

0
haber için teşekkür ederim

demo22

8.1.2014 14:58:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Böyle grafiklerle gösterip daha sonra şöyle grafiklerle karşımıza çıkmazlar umarım.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın




Cryengine mı yoksa ue4'mü?Grafikler şuana kadar gördüğüm en iyi uzay atmosferine sahip.DooM4'te bu şekilde gelse varya yemede yanında yat.
Quake ve doom serisini bitirdiler oyuncuların çok karşı çıkmalarına rağmen daha bir çok oyunda böyle yaptılar çünkü mesele para.

poyraz_371

8.1.2014 11:10:49

+2
Siteye her girişte üyelik bilgilerini istiyor. Ayrıca mobilden videoları göremiyorum. Bu tarz sorunları neden çözmüyorsunuz?

necipfazil2041

8.1.2014 10:38:59

0
Amnesia ya teşekkürler. Amnesia olmasaydı, onun bu alanda başarısı olmasaydı biz de böyle oyunları göremezdik. Zaten ortalıkta COD gibi, ilerle, önüne geleni öldür, yine ilerle tarzı bir ton aksiyon oyunu var. Benim yeğenlere bakıyorum, başka arkadaşlara bakıyorum oyunda ne ara video izledikleri var ne hikayeyi taktıkları var.. Bodoslama dalıyorlar oyuna vur kır parçala. sonra da oyun oynadım diye geçiniyorlar. Oyunla ilgili bir muhabbet etsen edemezsin. Umarım böyle oyunlar daha da çoğalır.. Aksiyona da ihtiyaç var ama her türden oyuna da ihtiyaç var.. oyuncuyum diyen her türden oyunu oynar..

EmuMaster

8.1.2014 09:31:50

+1
Böyle grafiklerle gösterip daha sonra şöyle grafiklerle karşımıza çıkmazlar umarım.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Cryengine mı yoksa ue4'mü?Grafikler şuana kadar gördüğüm en iyi uzay atmosferine sahip.DooM4'te bu şekilde gelse varya yemede yanında yat.

BSC Misafiri

8.1.2014 08:58:48

+2
bu amnesia vari oyunlar da artık sıktı. outlast amnesia iyi hoş da o çaresizlik bir yerden sonra sıkıyor bir de bir süre sonra aman ne olacak en çok ölürüm havasına giriyorsun boş veriyorsun en güzeli resident evil ın ilk oyunlarındaki gibi az mermi ile araştırmaya sevk ederek oynatmak
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız