Black Ops, Modern Warfare 2 İle Boy Ölçüşebilir

Talha Aynacı

 
 
     Activision tabiri caizse "kendime tek rakip, yine benim" diyor. Zira sektörün en büyük ismi, rekor satış rakamlarına ulaşan Modern Warfare 2'yi hem satış hem de popülarite olarak alt edebilecek tek yapımın Call of Duty : Black Ops olacağını öne sürdü.
 
      Call of Duty Avrupa Genel Menajeri Michaël Spotouch bir ingiliz oyun sitesine yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:
 
" Muhteşem bir oyunumuz ve muhteşem bir pazar gücümüz var. Bizim de bu noktada hedefimiz Modern Warfare 2'nin ilerisinde bir satış rakamı elde etmek. Black Ops üzerine yaptığımız çeşitli kaynaklardan elde edilen bilgilere bakılırsa gerek oyun beklentisi olarak gerekse market potansiyeli ortaya konulduğunda Activision için bile yüksek rakamlar geliyor. Hedefimiz sadece yılın en büyük oyununu marketlere getirmek değil, yılın eğlence ürünü olarakta hafızalara kazınmak istiyoruz."
 
     Black Ops konusunda her daim büyük konuşan Acitivison'dan yine iddalı sözler ... Peki gaza gelen var mı ? Call of Duty : Black Ops kasım ayında neyin ne olduğunu söyleyecek!
 
 
Kaynak