Little Nightmares Çıkış Tarihi Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
   Bandai Namco, Little Nightmares'ın çıkış tarihini duyurdu. Oyun kutulu ve dijital olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için 28 Nisan tarihinde çıkış yapacak.
 
   Ayrıca limitli "Six Edition" ise 10 santimetrelik Six figürü, kafes kutusu, çıkartma panosu ve özel poster içerecek. Ön sipariş ise “Upside-down Teapot” ve “Scarecrow Sack” maskelerini barındıracak. PlayStation 4 ön siparişinde ek olarak dijital soundtrack ve PS4 teması bulunacak. PC ön siparişinde ise ek olarak dijital soundtrack ve The Janitor wallpaper bulunacak.
 
"Seni çocukluk korkularınla yüzleştirecek tuhaflıklarla dolu karanlık bir hikaye olan Little Nightmares'e bırak kendini! Six'in Ağız'dan kaçmasına yardım et – burası, mideye indirecekleri bir sonraki avın peşinde olan ruhların yaşadığı engin, gizemli bir kanaldır... Yolculuğunda ilerledikçe, seni kaçış yolunu bulmak zorunda olduğun bir hapishaneye ve eğleneceğin bir oyun alanına sokan dünyanın en rahatsız edici oyuncak bebek evini keşfet. Hayal gücünün sınırlarını ortadan kaldırmak için içindeki çocuğu uyandır ve çıkış yolunu bul!"
 
   Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.