Team Fortress 2'nin Yeni Güncellemesi Ortaya Çıktı & 15 Dakikalık Kısa Film Yayınlandı

Samet Konuksal


    Gün içerisinde yaptığımız haberde Team Fortress 2'nin sitesinde başlayan bir geri sayımdan sizleri haberdar etmiştik. Geri sayım sona erdi ve Valve'ın oyunculara olan sürprizi ortaya çıktı. 
 
    Geri sayımın bitmesiyle birlikte Team Fortress 2'nin Love and War adlı yeni güncellemesi göründü. Her zaman olduğu gibi güncelleme içeriklerini gün gün açıklayacak olan Valve cephesinden ilk gün çok fazla duyuru gelmedi. Sitede sadece birkaç yeni Emote ve Achievement görsek de, oyunun hayranlarını sevindirecek etkileyici bir çalışma karşımıza çıktı.
 
    Valve, ücretsiz yayınladığı Source Film Maker'ı kullanarak Expiration Date isminde 15 dakikalık kısa bir film yayınladı. Yayınlanan bu videoda daha önceden çizgi romanlarda gördüğümüz Miss Pauling'in aktif rol oynadığını görüyoruz.
 
    Tabii ki oyun için yayınlanan bu kısa film ileride görebileceğimiz içerikler hakkında biraz fikir uyandırıyor. Örneğin filmde gördüğümüz yaratıklar oyunun co-op moduna yeni bir tarz olarak eklenebilir. Ya da Miss Pauling, Team Fortress 2 dünyasına oynanabilir bir sınıf olarak giriş yapabilir.
 
    Her neyse, hepsini zamanla göreceğiz. Valve'ın yayınladığı kısa filmi aşağıdan izleyebilirsiniz. Ha evet, bir yandan da Half Life 3 teorileri üretmeye başlayabilirsiniz. Ne de olsa artık internet klasiği haline geldi!