Treyarch: "Black Ops 2 Her Yönüyle Yenilikçi"

Talha Aynacı


   Günlerdir ha duyuruldu ha duyurulacak; ekran görüntüsü sızdı, kapak tasarımı göründü derken dün gece saat 3:00 sularında Call of Duty: Black Ops 2 tanıtım videosuyla milyonların karşısına dikildi.
 
   Treyarch stüdyosundan Mark Lamia, resmi Playstation dergisinin İngiltere merkeziyle yaptığı söyleşide Black Ops 2'nin nasıl bir oyun olacağı konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Röportajda yer alan yorumlar şöyle:
 
"Black Ops 2 süprizlerle dolu ve her alanda yenilikçi bir oyun. Sadece aynı tarzda oynanış biçimi sunmak yerine her köşede yenilikçi bir oynanış mekaniği sunmak için emek harcayan ekibimle gurur duyuyorum. Hikaye, multiplayer veya zombi modu; her alanda kendimizi zorlayacağız. Oyunumuzda quad-rotorlar aracılığıyla uçabilirsiniz. Drone'ları sürebilir, gerçek askerlerin yapabildiği gibi savaş alanına yön verebilirsiniz. Oynanış açısına tamamiyle yeni bir anlam katan ve tamamiyle sizin seçiminize bağlı bir oynanış biçimi bu. Daha önce hiç bir CoD oyununda edinmedikleri bir deneyim Black Ops 2'de sizleri bekliyor olacak. Her karakter için ayrı bir öykü, her kötü adam için bir öykü, jeopolitik konumların gidişatı üzerine dahi öyküler var. Yapacağınız seçimler oyunun gidişatını belirleyecek."