Oğlu Sürekli Oyun Oynuyor Diye Onu Zincirledi!

Levent Polater

İşte bahsi geçen zavallı çocuk

 
    Gün geçmiyor ki oyunlarla ilgili olduğu söylenen yeni bir haber ile karşılaşmayalım. Bu seferki konu bahsimiz Kamboçya'da geçiyor. Alınan raporlara göre Sok Thoeun adlı bir baba, 13 yaşındaki oğluna internet kafede çok fazla takılıp devamlı oyun oynuyor diye sinirlendi ve bir gün ona kötü bir ceza vermeyi kafasına koyuyor.
 
    Sok, bir gün internet kafeden zorla çıkardığı oğlunu herkesin gözü önünde dövdükten sonra, kasabanın yanındaki bir sokakta bulunan ağaca boynunu ve bacaklarını zincirler ve herkese onu cezalandırdığını göstermeye çalışır.

    Polisin çabalarıyla zincirlendiği yerden kurtarılan zavallı çocuk hastaneye dinlendirilmeye kaldırılır. Fakat babası için artık 20 yıllık bir hapishane dinlenmesi söz konusu. Çünkü bu yaptığı yanına kalmayacak gibi görünüyor.
 
    Bunu haber kaynağı yapan biz değiliz fakat sorunun babada olduğunu göstermenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Oyun oynamanın bu denli suç olmaması gerekirken bir baba nasıl olur da oğluna bu denli bir cezayı uygun görüyor, anlamak mümkün değil, eğer çocuklarınız çok fazla oyun oynuyorsa, onları biraz uzaklaştırmak veya derse yönlendirmek için birçok mantıklı yöntem var.