Sony'nin Yeni Videosunda Anlatılmak İstenen Ne?

Samet Konuksal

Masanın üstündeki bu eşya dikkatleri çekiyor.


     Konsol oyunculuğunun önemli isimlerinden Sony, yayınladığı yeni bir teaser videosuyla bugün, kafamızın kolayca karışmasına sebep oldu. 
 
     52 saniyelik bu videoda Sony, "Playstation: Beyond The Door" yani, "Kapının arkasında" ismini kullanmış. Videoda ise asker kendini ipten kurtarıp arkadaşıyla birlikte bir mekana giriyor. İçeriye girmeden önce bu askerler kapıya bir şey bırakıyor ki, sanırım oradaki turkuaz renkli eşya, bize verilen tek ipucu. Ardından iki askerimiz, silahlarını kapıya bıraktıktan sonra içeriye giriyorlar. Eğlenen insanların sesleri bize kadar gelirken, daha fazlasını görmemize Sony izin vermiyor. Sony videonun tamamı için bizlere, 5 Ekim'i beklememizi işaret ediyor.
 
     İnternet sitelerinde tartışılana göre bu video yeni bir oyunun veya PSN için yeni bir sistemin duyurusu olabilir. Hatta ve hatta bu videonun PS4'ün duyurusu için yayınlandığını düşünenler de var ancak videonun sonundaki PS3 logosu bu görüşü biraz çürütüyor. Ayrıca Sony'nin PS4'ün duyurusunu bir videoyla gerçekleştireceğini hiç sanmıyorum.
 
     Tahminleriniz neler? Video aşağıda;