Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass Fiyat Artışı Sonrasında Microsoft'a Soruşturma Açıldı

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass abonelikleri bildiğiniz üzere yakın zamanda dünya çapında zamlandı. Bu kararın ardından Federal Ticaret Komisyonu kısa adıyla FTC, yeni bir soruşturma başlattı.
 
Soruşturmada birçok sebep öne sürüldü
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre Microsoft'a soruşturma açılmasının sebepleri arasında Xbox Game Pass hizmetine gelen zam, fiyat artışı ile beraber sunulan hizmetin kalitesinin düşmesi ve Microsoft'un Activision Blizzard satın alımı sonrası izlediği tutum yer alıyor.
 
Federal Ticaret Komisyonu açtığı soruşturma ile beraber mevcut duruma itiraz ediyor. Şikayet kapsamında sonucun ne olacağı şu an için bilinmiyor ancak zam kararının ve Activision Blizzard satın alımının herhangi bir şekilde zarara uğraması beklenmiyor.
 
Öte yandan Microsoft avukatları daha önce Activision Blizzard birleşmesinin ardından Xbox Game Pass fiyatlarının herhangi bir şekilde artmayacağına dair çeşitli sözler verdi. Ancak bu sözlerin herhangi bir şekilde bağlayıcı olmadığını vurgulamak gerekir. Çünkü Activision bünyesindeki oyunlarla beraber fiyat artışı önceden de beklenen durumlar arasındaydı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech oyun firmalar oyunlar 2024
Epic Games Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz Oyunlar Warframe Patronundan Canlı Servis Oyunlara Destek Açıklaması

BSC Misafiri

22.7.2024 10:00:47

0
Zengin dilediği gibi at koşturmamalı,zaten piyasada oyun yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız