Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Q Games: Nintendo'nun Süper Bir Oyuna İhtiyacı Var

The Legend of Zelda Wii U bu şekilde çıkarsa ortalık fena halde sallanabilir

     Nintendo'nun Wii U'ya oyun geliştirme konusunu ağırdan aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir zamanlar Nintendo'nun konsolları firmanın kendi geliştirdiği oyunlarla kaynarken şimdi 1. parti oyunlara bile az rastlanıyor. Tabi Nintendo yetkilileri bu durumun farkında olduklarını ve en kısa sürede düzelteceklerini açıklamışlardı.
 
    Q Games de Nintendo'nun süper bir oyuna ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bu oyun insanların Wii U almasını sağlamalıymış. Nintendo'nun her zaman yenilikçi olduğunu ve piyasayı yönlendirdiğini söyleyen Q Games yetkilileri, "Wii Fit'in 15 milyon satabileceğini kim hayal edebilirdi" diyerek bu konuda umutlu olduklarını söylüyorlar.
 
     Nintendocuların şu sıralar en çok merak ettikleri konu Retro Studios'un Wii U için hangi oyunu geliştirdiği ve Wii U'ya özel olarak hazırlanan The Legend of Zelda oyununun konsolun tanıtımındaki gibi bir şey olup olmayacağı diyebiliriz. Bunun yanında Mario Kart 8, Bayonetta 2 gibi oyunlar hakkıında daha fazla bilgi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Square Enix, Vagranty Story Sergisi Düzenliyor Pokemon X & Y için 4 Yeni Pokemon Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

13.5.2013 01:13:44

0
@mertderler Bence yeni bir konsola göre o satış rakamları fazla iyi degil üstelik karşında yeni bir konsol çıkartan firma yokken eger Nintendo, Sony, Microsoft ayni anda konsol çikartsalardi sence satis rakami ne olurdu bi düsün ki Sony gibi exc oyunlara agirlik veren bir firma varken.

Fabioddq

12.5.2013 21:00:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34 Wii U bence beklenen performansı vermedi oyun firmaları Wii U için oyun çıkarmak istemiyor eğer Nintendo buna ragmen Wii U'dan memnunun diye söyleyebiliyorsa o zaman hedeflerini çok düşük tutmuşlar demektir. Wii U için can alıcı en az 3 oyun şart gibi gözüküyor..
Sen git oyun satış rakamlarına bak dostum birde nbakmışken konsol satış rakamlarına bak wiiu acık ara önde

BSC Misafiri

12.5.2013 14:10:05

0
Şimdi yeni nesil de güçlü makinalar yüksek fiyattan çıkınca nintendo zaten diğer firmalardan daha ucuza mal ettiği konsolunda bi fiyat indirimi yapar, bu sırada zaten oyunlarda hazır hale gelmiş olur, zelda mario vs peşpeşe çıkmaya başlar. Bu sırada diğer firmalar konsolunu yeni çıkarmıştır, fiyatları pahalıdır ve oyun kütüphanesi olarak da zayıftırlar Sonra bi bakarsınız nintendo yine zirvede. Bu yazdıklarım hayal yada tahmin değil, zaten yaşanmış olaylar. Bakınız 3ds ve vita da yaşanan olaylar

BlackBeasT

12.5.2013 12:53:52

0
@alemburda34 Ben senin yazdığına benzer başka Nintendo haberinde yazdım ,1 adet BSC misafir formunda birisi o kendini bilir. Belli üyeliği varda bana sarıcağı için misafir formunda yazıyor...bakalım sanada yanaşacak mı ? anlarız yorumamı geliyor yoksa benim nikin cazibesine mi kapılıyor

BSC Misafiri

12.5.2013 12:35:49

0
The Legend of Zelda Wii U bu şekilde çıkarsa ortalık fena halde sallanabilir hem de nasıl :)gerçekten süper olur:)

Bernhard

12.5.2013 12:06:44

0
Evet arkadaşlar bir hata olmuş, Mario Kart 8 olacaktı, düzeltilmiştir :)

Rachsuchtig

12.5.2013 11:55:34

0
Mario Kart 7 3DS'e çıkan MArio KArt değil miydi?

alemburda34

12.5.2013 10:09:17

0
Wii U bence beklenen performansı vermedi oyun firmaları Wii U için oyun çıkarmak istemiyor eğer Nintendo buna ragmen Wii U'dan memnunun diye söyleyebiliyorsa o zaman hedeflerini çok düşük tutmuşlar demektir. Wii U için can alıcı en az 3 oyun şart gibi gözüküyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız