Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MultiVersus'a Sevilen Karakter Samurai Jack Geliyor

 
 
Geliştiriciliğini Player First Games ekibinin üstlendiği dövüş odaklı platform aksiyon oyunu MultiVersus için yeni oynanabilir karakterler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre sevilen Samurai Jack karakteri yeni bir fragmanla beraber tanıtılıyor.
 
MultiVersus dikkat çekici karakterleri bünyesine dahil etmeye devam ediyor
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından açıklanan bilgilere göre Samurai Jack, 23 Temmuz tarihinde oyuna dahil olmayı bekliyor. Yayınlanan fragmanın sonunda ayrıca Beetlejuice karakterinin de sezon içerisinde oyuna ekleneceği doğrulanıyor.
 
MultiVersus'a ayrıca 23 Temmuz tarihinde gelecek olan ikinci sezonla beraber sadece oynanabilir karakterler değil aynı zamanda dereceli mod dahil oluyor. Bu mod içerisinde oyuncular liderlik tablosunda ilk sıralara yerleşmeye çalışıyor, puan kazanmak için ellerinden geleni yapıyor ve aynı zamanda 1'e 1 ve 2'e 2 mücadelelere atılabiliyor.
 
Samurai Jack bildiğiniz üzere 2001 yılında başlayan ve 2004 yılına kadar süren bir çizgi film dizisi olarak karşımıza çıkıyor. 2017 yılında yeniden başlatılan dizi Genndy Tartakovsky tarafından yaratıldı ve o dönemde hikaye anlatımı ve benzersiz görsel stili sebebiyle büyük ilgi gördü.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Warframe Patronundan Canlı Servis Oyunlara Destek Açıklaması Riyadh Masters 2024 Şampiyonu Gaimin Gladiators Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız