Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'ten Gears of War 3 Yorumu


 
     Geçtiğimiz hafta gerçekleşen GDC 2010 fuarında Unreal Engine 3 motorunun nimetlerini gözler önüne seren Epic Games'ten dedikodu olarak dolaşan Gears of War 3 haberlerine cevap geldi.
 
     Edge dergisi dün yayınladığı haberde, güvenli bir kaynaktan aldıkları habere göre Gears of War 3'ün Nisan 2011'de piyasaya çıkabileceğini ve oyuna ait ilk tanıtım videosunun önümüzdeki ay yayınlanacağını bildirmişti. Bu önemli haberden sonra ise gözler tabi ki Gears of War serisinin ve Unreal Engine motorunun yapımını gerçekleştiren Epic Games'e çevrildi. Firmanın bu dedikodulara cevabı ise akşam saatlerinde geldi.
 
     Epic Games'e dedikoduların gerçekçiliği ile ilgili soru yönelten ve varolan haberleri gönderen VG247 sitesi, firmadan kısa ve net bir cevap aldı. Epic Games'ten Mark Rein, mevcut haberler karşısında "Şaka yapıyorsunuz, değil mi?" cevabını verdi.
 
     Anlaşılan Geas of War 3 için yayılan dedikodulardaki gibi bir planlama var ise Mark Rein'in bu durumdan haberi yok. Kısacası Gears of War 3 beklentilerimiz başka bir bahara kaldı. Gene de gözlerimiz E3 fuarında...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action epic games xbox 360
Samurai Warriors 3'ün Avrupa Çıkış Tarihi UMD (Universal Media Disk) İle Devam Edilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears of War 3
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız