Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest X'in Senaryosu Aydınlandı

Oyunda seçebileceğimiz toplam 5 ırk bulunacak
      Square Enix'in sürpriz bir şekilde MMO olarak duyurduğu Dragon Quest X: Rise of Five Tribes'ın senaryosunun nasıl başladığına dair ayrıntılar ortaya çıktı. Oyunda iki kimsesiz kardeşi yöneteceğiz.
 
      Shounen Jump dergisinde yer alan bilgilere göre Dragon Quest X, Etene adlı bir kasabada başlıyor. Biz de bu kasabada sürekli sorun çıkaran iki kimsesiz kardeşi yönetecekmişiz. Daha doğrusu iki kardeş yaratıp bir tanesini yöneteceğiz.
 
      Yetkililerin açıklamasına göre oyuna insan formunda başlayacağız. Daha sonra ise Ogre, Elf, Dwarf, Puklipo ve Weddie ırklarından birissine dönüşme şansımız olacak. Ünlü karakter tasarımcısı Akira Toriyama sadece ana karakterleri değil, Etene kasabasındaki bazı karakterlerin de tasarımını bizzat yapmış.
 
     Serinin diğer oyunlarından çok farklı bir yol izleyerek bir MMO olacak olan Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes 2012 yılı içinde Wii ekranlarına, daha sonra ise Wii U'ya çıkacak. Bakalım Square Enix girdiği bu riskin karşılığında başarılı olacak mı? Final Fantasy XIV firmaya çok zor günler geçirtmişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Square Enix Dragon Quest Wii Nintendo JRPG
Skyrim'in İngiltere Liderliği Devam Ediyor Prototype 2'den Yeni Yapımcı Günlüğü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız