Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük

 
 
Sony tarafından yayınlanması planlanan nişancı aksiyon oyunu Concord için bir süredir tanıtımlar yapılmaya devam ediyor. İlgi çekici karakterleri ve ortamları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan bu yapım için beta sürümü gerçekleştirilmiş durumda. Açık beta ile beraber Steam platformu üzerinden kaç kişinin bu oyunu oynadığı ortaya çıktı.
 
Concord şimdilik istediğini alamadı
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkarılan verilere göre Concord son açık beta dönemi boyunca Steam platformunda 2.388 oyuncu ile zirve yaptı. Eş zamanlı oyuncu sayısı olarak karşımıza çıkan bu rakam elbette oldukça düşük. Hem PlayStation 5 hem de PC platformu için piyasaya sürülmeyi bekleyen yapım aynı zamanda ön siparişlere açık durumda.
 
Concord bildiğiniz üzere bir hafta önce sadece oyunu ön sipariş edenlerin kullanımına açık olan bir beta sürecine girdi. Ancak açık beta herkese açık bir şekilde yayınlandı ve her oyuncu erişim sağlayabildi. Şu anda bu düşük sayının neden olduğu geliştirici ekip tarafından sorgulanıyor.
 
Açıklanan detaylara göre Concord 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2024 19:46:54

+3
Oyun kalitesiz değil. Yapanlar woke sbi kültürüyle doldurduğu için zevksizlik abidesi bir oyun olmuş. Yoksa oynanış, vuruş hissi, animasyonlar, grafikler gayet güzel ben beğendim oynarken genel olarak. Yine 40 dolar etmez tabiki o ayrı konu. Diğer bir problem karakter bazlı bir oyunda karakterler o kadar çirkin ki çoğunu denemek istemedim bile. 2-3 tane eli yüzü düzgün tip var gerisi çok kötü. Bir kaç aya ps+ ile önce playstation'a bedava olur sonrasında PC'ye bedava olur. Stabil bir oyuncu kitlesi istiyorlarsa bence Xbox'a bile çıkarmaları lazım yoksa kurtarmaz gibi.

BSC Misafiri

22.7.2024 17:37:58

+4
Böyle çirkin ucube karakterler ile kim oynamak isterki? Ayrıca Concord oynaması şuan ücretsizken Redfall çöpü kadar bile oyuncu toplayamaması güldürdü. Ah Sony vah Sony muhtemelen marka gücümüz ve sinematikler ile promote edip overwatch çakması jenerik hero-shooter'ı bir şekilde oynatırız dedin ama maalesef bu zamanda kimsenin umurunda değil. Helldivers patladı(olumlu) Concord zortladı geriye kaldı 4 live service oyunun gönder gelsin bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız