Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avatar: Frontiers of Pandora için Yeni Fragman Yayınlandı: PC Özellikleri Ortaya Çıktı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora için oyunun PC özelliklerini sergileyen yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmana göre oyun hem DLSS hem de FSR 2.0 teknolojilerini destekleyecek. Fragman ayrıca oyundan çeşitli oynanış kısımlarını gösteriyor.
 
Oyun ayrıca ışın izlemeleri yansımalara sahip olacak 
 
 
 
Avatar: Frontiers of Pandora oyununda açıklanan bilgilere göre ışın izlemeli yansımalar ve gölgeler bulunuyor. Ancak diğer taraftan ışın izlemeli Global Illumination (Küresel ışıklandırma) özelliğinden bahsedilmiyor. Ubisoft, 2021 yılında oyunun ışın izlemeli Global Illumination ve ışın izlemeli yansımaları destekleyeceğini iddia etmişti. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunda ışın izlemeli aydınlatma değil de gerçek zamanlı aydınlatma sistemi yer alıyor.
 
Oyun bizlere neler sunuyor? 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Avatar: Frontiers of Pandora'da RDA olarak bilinen ve insan eğiten bir şirket bulunuyor. Bu şirket tarafından oyunda kaçırılıyor ve amaçlarına hizmet etmek üzere eğitiliyoruz. On beş yıl sonra özgür kalıp doğduğumuz yere ulaşıyor ancak burada kendimizi bir yabancı olarak görüyoruz. Oyun içerisinde geçmiş ile tekrardan bağlantı kuruyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve Pandora'yı RDA'dan korumak için diğer klanlara katılıyoruz. 
 
Oyun içerisinde diğer yandan Far Cry'dan aşina olduğumuz bir yapı yer alıyor. Birinci şahıs nişancı unsurlarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda makineli tüfekler, patlayıcı oklar ve daha fazlasını kullanabiliyoruz. Aynı zamanda Avatarlara özgü binek hayvanlara binebiliyor ve hava çatışma olayına da girişebiliyoruz. 
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Avatar Frontiers of Pandora
Dinozor Temalı Hayatta Kalma Oyunu Deathground için Kısa Fragman Yayınlandı Haftanın Olayı: Starfield Giriş Ekranı ve Gamescom Türkiye Oyun Standları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

28.8.2023 13:16:25

0
Gayet güzel duruyor. Şu oyunun niye künyesi yok yetkili ? bu kadar mı üşengeçsiniz artık ? Aratınca da bulamıyoruz bir şeyi.

xXBerkanXxD

28.8.2023 10:23:19

0
Oyun tamamıyla Far Cry'ın üzerine yapılmış gibi hissettirmesi dışında her yüksek grafikli oyunda Benchmark, DLSS, FSR, XESS'ın standart olması gerektiğini düşünüyorum. Oyuna girip defalarca ayarlar ile uğraşırken giriş kısmına odaklanamamak yerine, menüden grafik ayarlarını yapıp bir kaç kere Benchmark'a girmeyi tercih ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız