Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon: DriveClub, 3 Eylül'de Piyasaya Çıkacak


    PlayStation 4'ün çıkış oyunu olarak tanıtılan DriveClub, PS Plus promosyonlarından birisiydi. Oyunculara ücretsiz sunulacağı söylenen yapım, ertelendikten sonra kayıplara karışmıştı. Hâla resmi bir tarihini alamadığımız DriveClub için Amazon tarafından bir söylenti haberi geldi.
 
   Gelen haberlere göre Amazon, DriveClub'ı ön siparişle satın alan bazı oyunculara bilgilendirme mailleri göndermeye başladı. Bu mailde DriveClub'ın 3 Eylül'de çıkacağı, teslimatın da 3 Eylül - 7 Eylül arasında yapılacağı belirtiliyor.
 
    Birkaç hafta önce internette yayılmaya başlayan bir görselde, DriveClub'ın resmi Twitter hesabının çıkış tarihi olarak 4 Eylül'ü gösterdiği, fakat sonrasında bu Tweet'in saniyeler içinde silindiği belirtilmişti. Görünüşe göre bu söylenti doğruymuş. 
 
    Çıkış tarihi konusunda resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Amazon'un dediği doğruysa, DriveClub neredeyse bir senelik ertelenmeden sonra çıkışını yapacak. Bakalım oyunda ne gibi değişiklikler yer alacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Xbox One Kontrolcüsünün Resmi PC Sürücüleri Hâla Geliştiriliyor Bound By Flame'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

15.3.2014 02:56:33

0
Şu konsolların yeni mimarisi 9. jenarasyonda devam ederde çıkışda deve yükü oyunla gelirler..Sözde DriveClub PS4 çıkış oyunuydu, Konsol çıktı oyunu Eylüle gelecek.. Ertelemenin dahası DriveClub sil baştan yapılıyormuş 2015'ilk çeyreğine aksayabilirmiş...

BSC Misafiri

14.3.2014 18:34:10

0
Arkadaslar eksik bilgi okumussunuz. Oyun PS Plus icin tam surum olarak bedava degil. PS Plus uyeligi olanlar oyunun Drive Clup PS Plus edition yani farkli ve bir nevi full surum olmayan versiyonuna bedava olarak ulasacaklar. Bunda bir degisiklik yok kaldiki ilk duyruldugu gunden beride PS Plus Edition olan versiyonun Plus uyelerine bedava olarak verilecegi belirtildi. Bu versiyona sahip olanlar isterlerse belli bir ucret karsiligi oyunun tam surumunu PSN Store'dan indirebilecekler. Benim yorumum belki gorunmeye bilir ama editorlerimiz habere eklerler ise bu bilgiyi cok memnun oluruz.

BSC Misafiri

14.3.2014 17:32:47

0
Ps4 güzel bir araba yarışı gelecek eylül de ertelenme olmasa artık

BSC Misafiri

14.3.2014 17:32:41

0
3 eylül değilde o aylarda çıkacak (gizli bilgi)

Quirah

14.3.2014 17:31:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Oyun ücretsiz verilecekse bu neyin ön siparişi ?
PS Plus için ücretsiz verilecekti. Tabi karar değişmediyse

rcpyksl

14.3.2014 16:52:21

0
Oyun ücretsiz verilecekse bu neyin ön siparişi ?

shalashaska

14.3.2014 16:50:01

0
bravo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız