Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu Wuthering Waves, PS5'e Geliyor

 
 
Geliştirici, Kuro Games'in ücretsiz oynanabilen açık dünya aksiyon RPG'si Wuthering Waves'in PlayStation 5 versiyonunu yayınlayacağını duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Wuthering Waves'ın PlayStation 5 versiyonu, 26-29 Temmuz tarihleri ??arasında Çin'in Şanghay kentindeki Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek ChinaJoy 2024'te oynanabilecek.
 
Wuthering Waves ilk olarak 22 Mayıs'ta PC için istemci indirme yoluyla ve Epic Games Store üzerinden, iOS için App Store üzerinden ve Android için Google Play üzerinden yayınlandı.
 
Wuthering Waves, yüksek derecede özgürlük sunan, hikâye açısından zengin bir açık dünya aksiyon RYO'dur. Kayıp anılarını geri kazanıp Ağıt'ı (Lament) alt etmek için zengin bir Rezonatör (Resonator) grubu ile birlikte yolculuğa çıkan bir Rover olarak derin uykundan uyanıyorsun.
 
Ağıt tarafından harabeye dönüştürülen medeniyet yeniden doğuyor / Devasa bir dünyaya dal
Yüksek derecede özgürlük sunan sürükleyici dünyayı keşfet. Uzun mesafeler katetmek ve engelleri dayanıklılığından fazla ödün vermeden aşmak için kancanı ve duvardan atlamayı kullan. Solaris-3 dünyası ortaya çıktıkça, kayıp hafızan bu bitmek bilmeyen arayış sırasında yerine gelmeye başlıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Wuthering Waves PS5 RPG
DEVIATOR, 2 Ağustos'ta Erken Erişim Olarak Çıkıyor Assassin's Creed Oyunlarının Çıkış Tarihine ve Kronolojiye Göre Sırası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız