Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Korku gerilim projesi A Quiet Place: The Road Ahead için yepyeni bir fragman paylaşıldı. Ortaya çıkan video oyunun ilk hikaye içeriğini temsil ediyor ve burada hikaye kapsamında bizlere neler sunulacağını az çok görebiliyoruz.
 
Korku filmi serisine dayalı bir oyun geliyor 
 
 
 
A Quiet Place: The Road Ahead oyununda biz oyuncular astımlı bir üniversite öğrencisi olan Alex'i kontrol ediyoruz. Sinir bozucu atmosferler, sürükleyici bir hikaye, korku ve gerilim unsurları ve çok daha fazlasını bizlere sunmayı hedefleyen bu yapım türü severlere hitap ediyor. Yapım içerisinde oyuncular çevrelerini gözlemleyebiliyor, keşfedebiliyor ve çevredeki araçları kullanabiliyor.
 
Yayıncılığını Saber Interactive ve geliştiriciliğini Stormind Games ekibinin üstlendiği tek oyunculuk korku macera oyunu A Quiet Place: The Road Ahead, korku filmi serisinin yan projesi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı!

BSC Misafiri

3.7.2024 11:25:21

0
oyun içi grafikler biraz tırt görünüyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız