PlayStation Now Servisiyle İlgili Yeni Bilgiler

Samet Konuksal


    Geçmiş dönemde Gaikai'yi yüksek bir fiyattan satın alan Sony, firmayla ilgili yeni projesini dün duyurmuştu. PlayStation Now ile birlikte internet aracılığıyla platformlar arasında oyun oynatmayı planlayan Sony ve Gaikai'nin yeni servisinden bazı detaylar ortaya çıktı.
 
    Belirtilenlere göre PlayStation Now sistemi içerisinde oyunları oynamak için iki farklı seçeneğiniz olacak. Bu seçeneklerde isterseniz sadece oynamak istediğiniz oyuna ayrı bir fiyat ödeyerek PS Now'u kullanabilecek, isterseniz de servise belli bir aylık ödeme yaparak bütün kütüphaneden yararlanabileceksiniz. Satın aldığınız oyunların multiplayer ve trophy gibi nimetlerinden de yararlanabileceksiniz.
 
    İkinci seçenek kulağa daha mantıklı gelse de, PlayStation Now'un aylık abonelik fiyatı hakkında henüz yapılmış bir açıklama yok. Bu arada, Now'u kullanarak oynayacağınız oyunların multiplayer ve trophy gibi nimetlerinden faydalanabileceğinizi de belirtelim. 
 
    Ek olarak, bu sistemin PS Vita veya Bravia televizyonlarda nasıl işlediğini merak ediyorsanız aşağıdaki videolara göz atabilirsiniz.