BF3: Back to Karkand'a Harika Bir Oynanış Videosu

Samet Konuksal


     Battlefield 2'nin beğenilen dört haritasının yanı sıra yeni araçları, yeni silahları ve geliştirilmiş yıkım öğelerini sunacak olan Battlefield 3'ün ilk DLC'si Back to Karkand için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda görüntüler, Back to Karkand'ın beğenilen haritası olan Strike at Karkand'dan alınma. Bu videoyla birlikte DICE'ın daha önce bahsettiği daha çeşitli yıkılabilir öğeleri kendi gözlerimizle de görmüş oluyoruz. Savaş atmosferini yine en detaylı şekilde yansıtan videoda, patlamalar da eksik olmuyor.
 
     Ayrıca videonun sonunda bir sürpriz de bizleri bekliyor. Videoyu izleme imkanı olmayan takipçilerimiz için sürprizi biz bozalım. Videonun sonunda gördüğümüz üzere Battlefield 3'ün ilk DLC'si Back to Karkand, Playstation 3'e bir hafta önceden iniş yapacak.
 
     Oyunun sınırlı sayıda üretilen paketini ön sipariş ile satın alanların ücretsiz olarak erişebileceği Back to Karkand DLC'si diğer kullanıcılara $14.99/1200 MSP'dan sunulacak. Aralık'da çıkması beklenen DLC'nin yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.