Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Gunfire Games, Vigil Games ve THQ Nordic ekiplerinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Darksiders 2 Deathinitive Edition'ın konsol çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni sürüm 15 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series konsolları için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Deathinitive Edition orijinal sürüme göre iyileştirilmiş içeriğe sahip
 
 
 
Oyunun Deathinitive sürümüne PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz bir yükseltme alıyor. Dolayısıyla ekstra bir ücret ödemek durumunda kalmıyor. Bunun yanı sıra PlayStation 5 veya Xbox Series için 14 Ekim'e kadar ön sipariş veren kullanıcılar oyuna %50 indirimle sahip olabiliyor.
 
Deathinitive Edition ile beraber üst düzey bir deneyimin bizlere sunulacağı aktarılıyor. Yeniden çalışılmış ve ayarlanmış oyun dengesi ile birlikte orijinal oyuna göre daha yüksek görsel kalite, aydınlatma ve gölgelerin olduğunu belirtmekte fayda var. Aynı zamanda tüm DLC'ler dahil ve oyuna entegre edilmiş Darksiders II, toplamda 30 saatten fazla oyun süresi sunuyor.