Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Gamescom'un Kazananları! (Güncelleme)


 
 
     18 Ağustos'da başlayan ve 22 Ağustos'a kadar sürecek olan Gamescom fuarının kazananları belli oldu.
 
     Jüri'nin oylarına göre seçilen Gamescom kazananlar ödülünde 6 farklı kategori bulunuyor. Bu kategorilerden ilk durağımız donanım olurken, Kinect ve Move çekişmesindeki ilk galibiyeti Sony'nin kazandığını görüyoruz. Yapılan açıklamaya göre Gamescom'un donanım yönünden kazananı Playstation'un hareket algılayıcı cihazı Move oluyor.
 
     Bunun yanı sıra Sony'nin bu seneki en büyük kozlarından birisi olan Gran Turismo 5 de Gamescom'da büyük ilgi görmüş olacak ki, en iyi konsol oyunu ve en iyi şov ödülü Gran Turismo 5'e layık görülmüş. TV konsollarının yanı sıra, en iyi el konsolu oyununun da Super Scribblenaughts seçildiği açıklandı.

     Güncelleme: Bu kategorilerin yanı sıra sonradan açıklanan kategorilerin kazananları da belli oldu. Crysis 2, Gamescom'un en iyi PC oyunu seçilirken, Guild Wars 2, önündeki 6 yıllık bir 'dünya'nın son ek paketi olan World of Warcraft: Cataclysm'i ve merakla beklenen Star Wars: The Old Republic'i devirerek, fuarın en iyi online oyunu seçildi
 
      Bunların yanı sıra ilk olarak 1992 yılında Kirby's Dream Land ile karşımıza çıkan Kirby'nin boy göstereceği yeni oyunu Kirby's Epic Yarn ise, en iyi aile oyunu olarak seçildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamescom konsol pc kazanan move gran turismo 5
Bağımlısı Olduğu Oyunun Yapımcısını Dava Etti BSC Özel: GamesCom'dan Görüntüler 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2010 00:38:27

0
erdinç abi bir rockstara uğrasın :)

VEZ1R

21.8.2010 00:29:53

0
Guild Wars 1 de çıkmadan önce ve ilk çıktığı zamanlardaki eleştiri ve incelemelerde wow u geride bırakmıştı ama arkasındaki firmanın adı blizzard olmadığı için sonrası pek öyle olmadı. umarım bu sefer daha profesyonel adımlarla daha iyi yerlere gelirler. harika bir oyun çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız