Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşaretle ve İnfaz Et


 
     Büyük bir değişim geçiren Splinter Cell serisinin yeni oyunu Conviction için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni videosunda değişiminin en büyük pay sahiplerinden biri olan Mark & Execute, yani işaretle ve infaz et (öldür) özelliğine yer verilmiş. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan demosunda da bu özelliğin ne kadar iyi işlediğine şahit olmuştuk. Örneğin üst balkonda duran Sam Fisher, alt katta biraz ileride duran iki düşmanını işaretliyor, hemen altında bulunan düşmanının üzerine çullandıktan sonra işaret komutunu aktifleştirerek ilerdeki iki rakibini de alaşağı edebiliyordu. Tabi oyunda bunun gibi bir çok kombinasyonu çok rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğiz. Ayrıca bu hedef alma sistemi sadece rakiplerimiz için değil, onları zor durumda bırakabilecek olan bazı eşyalar için de geçerli olacak.
 
     IGN'de yayınlanan bu yeni videoda ayrıca silahlarımızın da bir kısmı, yakın dövüş ve infaz tuşunun diğer özellikleri de gösterilmiş. 14 Nisan'da boy gösterecek olan oyunun bu yeni videosunu izlemek için buraya tıklayınız.
 






 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tactical shooter pc iPhone xbox 360 Splinter Cell : Conviction Ubisoft Tom Clancy
Crackdown 2'den 2 Oynanış Videosu iPad : HD vs Pixel Doubled

BSC Misafiri

7.4.2010 17:55:14

0
Bu zevki ilk olarak Desperados : Wanted Dead of Alive' da John Cooper ile tatmıştım. Şimdiki karakterimiz ise Sam Fisher ve sanırım çok daha ölümcül. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız