Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 Satışları İngiltere'de Wii'yi Yakaladı


    Şu sıralar yerini yeni sürümü Wii U'ya bırakan fakat zamanında fırtınaları koparan Nintendo konsolu Wii, İngiltere satışlarındaki yerini Xbox 360'a bırakmak üzere. GFK Chart-Track kurumundan gelen bilgilere göre Xbox 360, İngiltere'nin gelmiş geçmiş en çok satan üçüncü konsolu olmaya çok yaklaştı.
 
    Kurumun elde ettiği Aralık ayı verilerine göre Xbox 360 satışları, Nintendo Wii satışlarının sadece 200 bin adet gerisinde. Yani önümüzdeki dönemde çok aksi bir durum meydana gelmezse Xbox 360 satışları Wii'yi alt etmiş olacak. İngiltere'nin en çok satan konsolları listesinin ilk iki sırasında ise Nintendo DS ve Playstation 2 yer alıyor.
 
    Tabii bu durum sadece İngiltere bölümü için geçerli. Dünya çapındaki verilere baktığımızda Wii'nin sırtı kolay kolay yere gelecekmiş gibi gözükmüyor. Eylül 2012'de gelen bilgiye göre Wii satışları 97 milyon, Ekim 2012'de gelen bilgiye göre Xbox 360 ile PS3 satışları da 70 milyon civarında geziyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade wii
SimCity İçin Digital Deluxe Edition Duyuruldu DAO Gamesin Hedefi Oyuncu Odaklı Türkçe İçerik!

furkangoth

30.1.2013 02:08:28

0
Xbox 360'ın Wii'ye oranla dayanıklılığının daha az olduğunu göz önünde bulundurursak normal bir şey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız