Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox 360 Çevrimiçi Mağazası Kapatılıyor: Bir Devrin Sonu

 
 
Microsoft tarafından piyasaya sürülen Xbox 360 konsolları için mevcut olan çevrimiçi mağaza açıklanan detaylara göre resmi olarak kapanıyor. Mağazanın kapatılma haberi ilk olarak geçtiğimiz yıl duyuruldu ve şu anda 29 Temmuz'da hizmetine son vereceğini doğrulayabiliyoruz.
 
İkinci nesil Xbox 360 konsolu için mağaza sistemi kapanıyor
 
 
 
Xbox 360 konsolu için mevcut olan mağazanın kapatılması ile beraber tüm oyunlar, ek paketler ve oyunlarla ilgili tüm bilgiler artık herhangi bir şekilde erişime açık olmayacak. Bunun dışında herhangi bir oyunu veya ek paketi indiremeyeceksiniz. Ancak Xbox One veya Series X/S konsolunuzda herhangi bir eski oyun varsa, buradaki oyunlarınıza ve içeriklerinize herhangi bir şey olmayacak.
 
Microsoft tarafından piyasaya sürülen ikinci nesil konsol Xbox 360’ın sadece mağazası değil aynı zamanda Marketplace (marketplace.xbox.com) kısmı da kapanıyor. Daha önce satın aldığınız oyunlara ve diğer içeriklere nasıl erişebileceğiniz konusunda bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Öte yandan Microsoft tarafından sunulan Game Pass hizmetine bildiğiniz üzere dünya çapında zam geldi. Game Pass Ultimate seçeneği 17 dolardan 20 dolara, Game Pass Core ise 60 dolardan 75 dolara yükseldi. Game Pass Core planı ayrıca PC oyunlarına erişimi de içeriyor ve bir EA Play üyeliğiyle birlikte geliyor. Türkiye fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget oyun firmalar oyunlar 2024
Xbox Game Pass Fiyatları Önümüzdeki Süreçte Daha da Artacak Netflix ve Xbox Game Pass Zam Değerlendirmesi (Video)

BSC Misafiri

13.7.2024 17:37:38

0
Geriye uyumluluk olduğu için rahat rahat kapatıyorlar sony ps3 ve ps vitayı kapatmak istediğinde aşırı tepki almıştı ve vazgeçtiler yine kapatmak istese yine tepki alır çünkü geriye uyumluluk yok ps3 ve vita storeu bi 5 yıl daha en az kapanamaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız