Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wales Interactive, Sizi Medcezir Oteli’ne ve FMV'nin Evrimini Keşfetmeye Davet Ediyor

 
 
FMV etkileşimli kurgu alanında öncü şirketlerden biri olan Wales Interactive, bugün itibarıyla yeni oyunları Medcezir Oteli’nin (The Isle Tide Hotel) ilk oynanış fragmanını ve çıkış tarihini duyurdu.
 
Twin Peaks'i düşünün ama İngiliz tarzı ve Wes Anderson estetiğiyle. Ya da Knives Out'un daha sert bir versiyonunu gözünüzde canlandırın (ancak yedi farklı sonla)!

Ailesine yeterli vakti ayıramayan bir baba olarak kızınızı otelde geçireceğiniz son geceden önce gizemli bir tarikatın elinden kurtarmalısınız. Medcezir Oteli’nde Eleanor Malone'u kurtarın; aldığınız her karar hikâyenin gidişatını etkilerken bu eşsiz canlı aksiyon oyununda saklı gizemleri çözün.
 
Medcezir Oteli resmi oynanış fragmanı 
 
 
 
Yönetmen-yapımcı kardeşler Harry ve Grace Chadwick tarafından geliştirilen Medcezir Oteli, ebeveynliğin insanı dönüştürücü yolculuğundan ilham alıyor. Bu yolculuğun en önemli özelliklerinden biri de her yeni oyunun, Medcezir Oteli’nin sırlarını ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak farklı bilgileri, easter egg’leri ve gizli sahneleri ortaya çıkarma fırsatı sunması.
Oyun, Wales Interactive'ın şimdiye kadar gerçekleştirdiği en büyük yapım olma özelliği taşıyor ve Game of Thrones ve Call the Midwife gibi dizilerde yer almış ünlü İngiliz oyunculardan oluşan dev bir kadroya sahip.

Medcezir Oteli, 12 Eylül 2023 tarihinde PC, Epic, Mac, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında sizlerle.
 
Oyuncular:
 
 

Michael D. Xavier(“Gentleman Jack”, “The Blacklist”)Jemima Rooper(“Flowers in the Attic: The Origin” (2022), “Matriarch” (2022-Hulu),Amit Shah(“Happy Valley", “The Witcher”)Richard Brake(“Game of Thrones”) Georgie Glen(“Call the Midwife”) Tristram Wymark(“Pennyworth”)Jessica Ellerby(“Pennyworth”, “Lovesick”)Joni Ayton-Kent(“The Watch") 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Isle Tide Hotel
Saints Row Serisinin Geliştiricisi Volition Kapanıyor! Borderlands Koleksiyon Sürümü Duyuruldu: 2.668 TL Yerine 242 TL!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

4.9.2023 02:30:39

0
Bu firmanın oyun motorunu ve bir oyununu Rinnegatamante psvitaya portladı [link]https://www.youtube.com/watch?v=QdV_HkULu_U[/link]

Hudson51

3.9.2023 16:35:17

0
Bir ay yapım klasiği
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız