Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vita ve iOS'a Sunflowers Geliyor


   Game Atelier tarafından geliştirilen ve Vita ile iOS platformlarına çıkacak olan Sunflowers, bu hafta piyasaya sürülüyor.
 
    Vita'nın dokunmatik ekranını verimli bir şekilde kullanacak yapımda, güneşin yardımıyla ayçiçeği yetiştirmeye çalışıyoruz. Eğer oyuna bir şans vermek istiyorsanız bu hafta gözünüz kulağınız App Store ve PSN'de olsun. Ayrıca her iki platform içinde şu an için fiyatların netleşmediğinin de altınız çizelim

Bu haberin bağlantısı
URL
Sunflowers vita ios dokunmatik
Resident Evil 6 DLC'leri İlk Olarak Xbox 360'ta Jet Set Radio'dan Çıkış Görselleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

resh_aykut

12.9.2012 12:48:25

0
Ben asla neden 3ds vita dan çok satıyor diye sorgulamadım ps vita kullanıcısı olduğum halde. Çünkü Nintendo her zaman japon oyuncuların favorisiydi . Açıkçası ps vita dan daha orjinal bir el konsolu olduğunu düşünüyorum . 3ds e çıkan oyunlar da vitadakilerden kat kat güzel. Şuan playstation vita mı sadece skype , twitter , foursquare ve facebook a giriş için kullanıyorum . Pek çok androit telefondan ya da tabletten daha zevkli bana göre. Fakat bu demek değil ki playstation vita aldığıma pişmanım . Playstation vita şuan başlangıç döneminde maksimum 2 yıl sonra kapasitesinin çoğu kullanılarak orjinal yapımlara öncü olabilecek bir el konsolu . Nintendo 3ds inin satışlarını geçeceğini hiç sanmıyorum fakat dediğim gibi 1 2 yıl sonra el konsolların favorisi olabilir ..

TheTurkAdam07

12.9.2012 01:52:24

0
Evet Şuanda Vitanın pek bir özelliği yok eğer habire mobil oyunlar çıkacaksa olmayacak gibi.

RedTurkei

12.9.2012 01:15:29

+1
Cep telefonu oyunları geliyor hep vitaya ondan sonra neden 3ds bizden fazla satıyo da özgün oyun bunlarmı. Keşke Sony Vita yerine isim Sony Java olsaymıs komik yaa 1000L veren arkadaşlarıma acıyorum valla. Bence sony geri iade etmek isteyenlerin konsollarını iade almalı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız