Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Konsollara Geliyor: PS5 ve Xbox Series İçin Yolda

 img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/e5a37971-902c-4d5f-aef0-bb99b9c94542.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' />
 
Riot Games tarafından biz oyun severlere sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu Valorant mevcut nesil konsollar için gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyunun 2024 yılı içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapması bekleniyor. Ücretsiz sınırlı sürümün 14 Haziran tarihinde başlaması planlanıyor.
 
Valorant deneyimi konsollara genişliyor
 
 
 
5'e 5 taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Valorant bildiğiniz üzere ilk olarak 2 Haziran 2020 tarihinde PC platformunda piyasaya sürüldü. Oyunun diğer taraftan mobil sürümünün Çin'de geliştirildiği ortaya çıktı. Dolayısıyla ilerleyen süreçte bu sürümün de bizlere sunulacağını aktarabiliriz. Şimdi ise oyun konsollara gelmeye hazırlanırken aynı zamanda kontrolcüyle oynayabileceğiniz bir hareket şemasının olacağını aktarabiliyoruz.
 
Farklı ajanlarla beraber haritalara adama atabileceğiniz hem rekabetçi hem de diğer oyun modlarıyla eğlenebileceğiniz yapımda genel olarak bir takım bomba kurmaya çalışıyor, diğer takım ise bu bombayı imha etmeye çalışıyor. Ölüm maçı, Spike’a hücum gibi oyun modlarıyla arkadaşınızla beraber daha fazla mücadelenin kilidini açabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Klasik Oyun The Thing: Remastered Resmi Olarak Duyuruldu VCT 2024 Masters Şanghay Şampiyonu Gen.G Esports Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız