Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Yarı Final Karşılaşmaları Tamamlandı

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finalleri'nde yarı final karşılaşmaları tamamlandı. Türkiye Büyük Finali 2020, 5 Ronin ve Bahçeşehir SuperMassive arasında 5 Eylül’de tarihinde dijital olarak Demacia Arena'da gerçekleşecek.
 
     Yarı final karşılaşmalarında; lig aşamasını lider bitiren fastPay Wildcats, mevsim finallerinin en düşük seri başı 5 Ronin takımı ile lig aşamasını ikinci sırada bitiren Galakticos ise Papara SuperMassive ile eşleşti.
 

  
     Yarı finalin ilk karşılaşması 22 Ağustos Cumartesi günü fastPay Wildcats ile 5 Ronin arasında oynandı. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmanın galibi elde ettiği 3-2'lik skorla lig aşamasının lider takımı fastPay Wildcats'ı mağlup eden 5 Ronin oldu. Serinin oyuncusu 5 Ronin orta koridor oyuncusu Umut oldu. 
 
 
     Yarı finalin ikinci karşılaşması Galakticos ve Bahçeşehir SuperMassive arasında bugün oynandı. Karşılaşmanın sonucunda 3-0 skorla rahat bir galibiyet elde eden taraf Papara SuperMassive takımı oldu. Serinin oyuncusu Papara SuperMassive orta koridor oyuncusu Bolulu oldu.   

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (17 Ağustos - 23 Ağustos) LCK 2020 Yaz Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız