Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Bu Hafta Oyunlar ve Oyun İçi İçerikler Hediye Ediyor

 
Ubisoft, noel dönemini kutlamak için bu hafta oyunculara oyunlar ve oyun içi içerikler hediye edeceğini duyurdu.

Bugün Assassin's Creed Valhalla Ödül paketi hediye. Seafarer Settlement paketini ve Eivor için Bayek kıyafetini içeriyor.

Bu hafta içi her gün farklı bir oyun veya oyun içi içerik verilecek. Oyunlar sadece PC'de geçerli olacak. Oyun içi içerikler ise tüm platformlarda.
 
Assassin's Creed Valhalla Ödül paketini buradan alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ubisoft
Granblue Fantasy: Relink 2022'de PS5 ve PS4 için Çıkacak The Hong Kong Massacre 26 Aralık'ta Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

15.12.2020 13:01:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Revrains Kos koca yılbaşı olmuş silah skini verseniz ölürsünüz dimi bayek kostümü falan ne yapacaz ya onu
R6 içinde bir elite set verse hane yada black ıce hane hayır demem :D

BSC Misafiri

15.12.2020 07:01:53

+4
ya gerçekten türkiyedeki oyuncu kitlesini anlamak mümkün değil. adamlar bir şey düşünüp bedava oyun içi hediye veriyor bizimkiler napalım onu deyip beğenmiyor. beğenmiyorsan alma kardeşim, benim oyun şirketim olsa türkiye pazarını ne özel fiyatlandırmaya ne de bu tarz eventlere dahil ederim hiçbir şeyden memnun olmuyorsunuz. yeni çıkacak tüm oyunları bedava versinler size olur mu beğenir misiniz?

Revrains

15.12.2020 01:40:26

+1
Kos koca yılbaşı olmuş silah skini verseniz ölürsünüz dimi bayek kostümü falan ne yapacaz ya onu

RealArek

15.12.2020 00:16:21

+5
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bunlarda anca kopyala yapıştır yaptıkları oyun içinde hediye versin.. El oğlu oyuna boğuyor üzerine kupon veriyor, diğeri yok olan TL değerine rağmen kuru sabit fiyatta tutup oyun almamıza imkan sağlıyor bide şuna bak :)
Habere iyi bakarsan sonraki günlerde oyunda vericekler ayrıca Ubisoft Türkiye için özel fiyatlandırma yaptı yeni çıkan bütün oyunları 270 TL ve şuan Uplay de çok güzel indirimler var ayrıca 100 Uplay puanı vererek çifte indirim gibi sağlam indirim yapabiliyorsunuz Epic 2 bedava oyun verince oyuncu dostu Ubisoft verince yetim mi oluyor :D

BSC Misafiri

14.12.2020 23:59:44

0
Bunlarda anca kopyala yapıştır yaptıkları oyun içinde hediye versin.. El oğlu oyuna boğuyor üzerine kupon veriyor, diğeri yok olan TL değerine rağmen kuru sabit fiyatta tutup oyun almamıza imkan sağlıyor bide şuna bak :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız