Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Diablo 3 F2P Mi Olacak?

Diablo III, F2P olursa... ne olur bilmiyorum.

      Uzun zamandır beklenilen Diablo III hakkında söylentiler gelmeye devam ediyor, özellikle en son çıkan Açık Arttırma haberi geldikten sonra etrafta dolaşan söylentiler çok fazla. Bunların arasında en çok dikkatimizi çeken ise Diablo III'ün bedava olması ihtimali.
 
     Blizzard Entertainment söylenilene göre yaptığı bir açıklamada Diablo III için çok fazla "bedava oynanabilen MMO" içeriği içerdiğini ve oyunun o yönde ilerleyebileceğini söylemiş. Ayrıca oyunun satımı içinde şöyle deniyor, oyunu kutulu ya da dijital alırsanız aslında hesabınızı almış oluyorsunuz, oyunu değil. Bunun yanında oyuna aylık bir ücret de vermiyorsunuz. 
 
     İşin açıkçası F2P oyunlar, aylık ücret oynanan oyunlardan daha çok para kazanıyorlar, Blizzard'ın bu markete girmemesi için hiç bir sebebi yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG
Stronghold 3 Yapımcı Günlüklerine Başlıyor! Sporcusundan Spikerine Altyazılı FIFA12 Videoları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2011 21:26:37

0
Arkadaşlar Blizzardın yıllardan beri değişmeyen arz talep politikası vardır onlar için önemli olan çıkardığı oynların sansasyon yaratmasıdır zaten blizzart D3 ve bundan önceki çıkardıkları oyunların satışlarından para kazanmayı düşünmüyorlar Şuanda Blizzardın kapısında sponsor olmak için firmalar birbirleri ile yarışıyorlar Sırf D3 ün ara yüzünde isminin ve logosunun geçmesi için firmalar yarışıyor wow'da yaşanmıştı ve d3'de de yaşanacaktır adamlar parayı çeşitli etkinlikler ve tanıtımlardan götürüyor

ultr4slan

30.8.2011 16:12:38

0
Bir kere oyunu almak ve her ip den aynı anda 2 oyun acıla bilmesi sartı ile f2p ola bilir buda int cafe onlemini almıs olurlar . Ki buda Seviyeyi dusurmez aksine arttırır ..

burakcakay

25.8.2011 01:07:00

0
Tabi ki FTP olucak. Bir kez cd-key aldığın zaman hesabını açtırmış olucaksın. FTP'den kasıt oyunun hepten beleş olması değil heralde. İnternet cafelerde veletlerin gerçek parayla orjinal cd-key alıp d3 kasıcaklarını mı düşünüyorsunuz hiç alakası yok. Bakınız Diablo 2'ye 10 yıldır FTP oyun.. Ayrıca AH sistemi ile oyun içinde gerçek para dönücek. Çok farklı olucak herşey..

On.E

9.8.2011 00:32:40

-1
İmkansız bunun olması, saçmalamış söylentiyi yayan..F2P Blizzard'a aykırı özellikle DIII'ün böyle olması mantıksız DIII PvM ağırlıklı Max. 4 kişi Co-op içeren bir oyun ayrıca nasıl para kazanacak market olayı oyuncular arası yani Blizzard bir şey satmıyor..Ayrıca böyle bir şeyi bekleyen Blizzard fanlarının çoğu istemez bana kalırsa..

.:SyLaR:.

8.8.2011 19:19:48

-1
İlkönce bu oyun nasıl mmo sıfatını alıyor anlamıyorum mmo devasa online demektir oyunda en fazla 4 kişi coop olucak 4 kişiyle devasa online mı olur bu 1.İkincisi eger bir oyuna 4 kişi coop koydu diye aylık ödeme alırsa blizzard la işimiz var halo dada 4 kişi coop var o zaman onlarda aylık ödeme alsın hayatımda böyle saçmalık görmedim.

SmokyOn

8.8.2011 18:55:29

0
Blizzard'ın oyuncu kitlesi diye söylenen 10 milyon kişi WoW oyuncuları olsa gerek ki WoW oyuncuları MMO tarihinde kalitenin ve seviyenin yerlerde süründüğü (kastım beceri değil, anlayan anlar) , her cins insanın bulunduğu ve çoğunluğu 18 yaş altı olan oyuncu kitlesine sahiptir.Bunuda bilmeyen ya bu saydığım kitleye dahildir yada önünde daha çok uzun yollar vardır... Ayrıca SC 2'de F2P. Aylık ücretlendirilmiyor. Bir kere oyunu alırken para ödüyorsunuz o kadar. Diablo 3'ünde F2P olması gayet doğal tıpki Diablo 2 gibi.

In Isaac We Trust

8.8.2011 16:24:21

0
blizzard hayatta buna izin vermez. kitleyi ve seviyeyi düşürmezler.

Vandrad

8.8.2011 16:18:47

+1
Saçmalık. Yapmazlar öyle bir şey.

CodeMachine

8.8.2011 16:18:22

+1
Blizzard böyle bişey yapmaz bence, blizzard'ın kendine has oyuncu kitlesi var ve 10 milyondan fazla olan bu oyuncu kitlesini F2P uğruna harcamaz, çünkü oyunları F2P olduğunda bu özel oyuncu kitlesini kaybeder ve internet cafe köşelerinde kaybolur gider.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız