Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Tomb Raider'dan Oyun İçi Görseller

     Lara Croft'un merakla beklenen yeni macerası Rise of the Tomb Raider'dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan sanatsal çalışmalardan sonra oyun içi görseller de gelmeye başladı.
 
     Offical Xbox Magazine'in yeni sayısında kendine yer bulacak olan oyun için bir dergi sayfası ortaya çıktı. Bu sayfada oyuna ait sanatsal bir çalışma dışında oyun içi bir görsele de yer verilmiş. Bu görselde Lara bir uçurum kenarında buz çekici ile tutunurken gözüküyor. Sol altta yer alan ve Lara'nın duygularını bir hayli ortaya çıkan görselde bu sayfada öne çıkıyor.
 
 
 
Güncelleme: Yeni görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Square Enix Crystal Dynamics PC PS4 Xbox One PS3 Xbox 360
ScreamRide'ın Demosu Bugün Yayınlanıyor Carmageddon: Reincarnation Açık Beta Sürümüne Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oxfordpsn

18.2.2015 17:05:45

0
Eskioyuncu'nun ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.Aralarında 1.5 Kat performans farkı olan,daha güçsüz olduhu hâlde 100$ daha pahalıya satılan bir cihazi savunmak gerçekten şaşırtıcı. Amerika Xbox'ın ağır bastığı bir ülkedir.En çok Xbox Fanboyları ordadır.Fakat günümüze baktığımızda Playstation4'ün Amerikada XboxOne'a satış farkı attıysa bu konsolun bekleneni vermediğini senin/sizlerin deyimiyle patladığını gösterir. :)) Kezâ Square Enix'in de böyle bir hata yapacağı düşünülemez.Ancak Süreli olarak özel olabilir.Titanfall yapımcıları oyunu sadece Xbox ve PC platformlarına çıkardığı için pişman.Forumu takip eden herkes bilir.2 3 gün önce çıktı haberi. Ama senin ısrarla her Tomb Raider konusu altına bunu yazman gerçekten komik.Oyun PlayStation platformlarına da çıkacaktır.Aslında sende her konunun altına PlayStation platformuna laf atman doğaldır.Sonuçta meyve veren ağaç taşlanır. :) Saygılarımla

deadlight54

18.2.2015 13:49:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: StrangerLovely<br><br>Kardeşim sana var ya laf anlatmaktan usandım ama burada milleti yanlış bilgilendiriyorsun ona yanıyorum. Bak kaç yüzüncü kez diyorum bu oyunun hakları Microsoft'ta değil sadece kısa süreliğine Square Enix ile bir anlaşması var. E adamlar bu anlaşmayı boşuna yapmadılar neden yaptılar ps4 ve pc'de yokken satabildikleri kadar xbox ve Tomb Raider satmak için yaptılar. E bundan sonra tabii ki reklamına uğraşacak çünkü para vermiş oyunu kısa bir süre özel yapmak için. Tabii bu süre geçtikten sonra oyun zaten işine yaramayacak hakları Square'de zaten bir şey diyemez. Square da bu zamanlarda yani çıkışından 3-4 ay sonra ps4 ve pc'ye çıkartacak. Yeter artık n'olur açıklamaları kendine göre çarpıtıp burada milleti yanlış bilgilendirip durma.</blockquote><br><br>Bu konu cok fena uzadi.Son kez yaziyorum.Bak zaten Ingiliz Dili ve Edebiyatindan mezunsun cevirmeyede gerek yok.<br><br>"Similar to how we worked with Capcom on Dead Rising 3 or Harmonix on Dance Central, we're very excited to partner with the amazing team at Crystal Dynamics to bring Rise of the Tomb Raider in holiday 2015, exclusively to Xbox."<br><br>""We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft."<br><br>"Yes, Microsoft will be publishing Rise of the Tomb Raider on Xbox. Microsoft has always seen huge potential in Tomb Raider and they will get behind this game with more support across development, marketing and retail than ever before, which we believe will be a step in continuing to build the Tomb Raider franchise as one of the biggest in gaming."<br><br>"Now, obviously if I'm going to partner on it, I'm a platform holder, I'm hardly going to invest to go make the PlayStation version of any game. It is a business. So when we go invest with a partner on a big franchise, we're going to come with certain needs we have out of the relationship.<br><br>"But the thing people should take away, it's been a relationship we built over many years, and the partnership has been strong and we want to help make the franchise great. But if we're going to do that there are certain things to us as a platform holder we're going to do."<br><br>Yani sen bu oyunu PS4 de anca surda oldugu gibi görürsün<br><br><img src="http://media.giphy.com/media/3FpHTGSF4iTxm/giphy.gif">
Öncelikle aşağıda linkini verdiğim haberi iyice oku. Ayrıca da Microsoft finansal destek sağlayabilir fakat oyunun hakları Square Enix'de. Yani çeneni fazla yoruyorsun. Şu haberi de iyice oku da Phil Spencer ne demiş bak. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rise_of_the_Tomb_Raiderin_Xbox_Anlasmasinin_Suresi_Varmis-66102.htm

deadlight54

18.2.2015 13:42:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: whitelotus59
alıntı:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: eskioyuncu<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: _giray_<br><br>Bu oyun PS4'e gelmese bile illa multiplatform olacak.</blockquote><br><br>Evet PC'ye gelme ihtimali %95</blockquote><br>Kardeşim sana var ya laf anlatmaktan usandım ama burada milleti yanlış bilgilendiriyorsun ona yanıyorum. Bak kaç yüzüncü <br>kez diyorum bu oyunun hakları Microsoft'ta değil sadece kısa süreliğine Square Enix ile bir anlaşması var. E adamlar bu anlaşmayı boşuna yapmadılar neden yaptılar ps4 ve pc'de yokken satabildikleri kadar xbox ve Tomb Raider satmak için yaptılar. E bundan sonra tabii ki reklamına uğraşacak çünkü para vermiş oyunu kısa bir süre özel yapmak için. Tabii bu süre geçtikten sonra oyun zaten işine yaramayacak hakları Square'de zaten bir şey diyemez. Square da bu zamanlarda yani çıkışından 3-4 ay sonra ps4 ve pc'ye çıkartacak. Yeter artık n'olur açıklamaları kendine göre çarpıtıp burada milleti yanlış bilgilendirip durma.


Gelmese bile diyor varsayımda bulunuyor neden bu kadar savunma ihtiyacı duyuyorsun ki ?
Teorilerde bulunabilir onda bir sakınca yok ama kendinden emin ifadelerle PS4'e gelmeyecek demesi ve her Tomb Raider haberine de bunu yazması sinir bozucu. Arkadaşa PS4 ve PC'ye çıkacağına dair kanıtlar gösteriyoruz ama hala fanboyluk yapıyor.

eskioyuncu

18.2.2015 11:05:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Akıllım bu oyun Timed-Exclusive bir oyun ! Bu oyun XBONE'a çıktıktan yaklaşık 1 yıl sonra PS4'e çıkacak. Microsoft'un ne kadar mal bir firma olduğunu kendi oyununu yapamayıp 3. parti bir stüdyoya timed-exclusive yaptırdığını gördük. O dandik makineye para vermem ben PS4 alacağım. Zaten PC'im var.
Allah askina sen o konsola elini dahi sürme cünkü bu milyonlarca Xbox fanlarina cok ama cok büyük bir hakaret olur.Ne aldigin,ne ettigin de umurumda falan degil.

BSC Misafiri

18.2.2015 10:11:22

0
Güzelim kızın yerini kezban almış Ayıp ya Nerde Benim Laram :(

obantr

18.2.2015 08:32:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu
alıntı:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Kardeşim sana var ya laf anlatmaktan usandım ama burada milleti yanlış bilgilendiriyorsun ona yanıyorum. Bak kaç yüzüncü kez diyorum bu oyunun hakları Microsoft'ta değil sadece kısa süreliğine Square Enix ile bir anlaşması var. E adamlar bu anlaşmayı boşuna yapmadılar neden yaptılar ps4 ve pc'de yokken satabildikleri kadar xbox ve Tomb Raider satmak için yaptılar. E bundan sonra tabii ki reklamına uğraşacak çünkü para vermiş oyunu kısa bir süre özel yapmak için. Tabii bu süre geçtikten sonra oyun zaten işine yaramayacak hakları Square'de zaten bir şey diyemez. Square da bu zamanlarda yani çıkışından 3-4 ay sonra ps4 ve pc'ye çıkartacak. Yeter artık n'olur açıklamaları kendine göre çarpıtıp burada milleti yanlış bilgilendirip durma.


Bu konu cok fena uzadi.Son kez yaziyorum.Bak zaten Ingiliz Dili ve Edebiyatindan mezunsun cevirmeyede gerek yok.

"Similar to how we worked with Capcom on Dead Rising 3 or Harmonix on Dance Central, we're very excited to partner with the amazing team at Crystal Dynamics to bring Rise of the Tomb Raider in holiday 2015, exclusively to Xbox."

""We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft."

"Yes, Microsoft will be publishing Rise of the Tomb Raider on Xbox. Microsoft has always seen huge potential in Tomb Raider and they will get behind this game with more support across development, marketing and retail than ever before, which we believe will be a step in continuing to build the Tomb Raider franchise as one of the biggest in gaming."

"Now, obviously if I'm going to partner on it, I'm a platform holder, I'm hardly going to invest to go make the PlayStation version of any game. It is a business. So when we go invest with a partner on a big franchise, we're going to come with certain needs we have out of the relationship.

"But the thing people should take away, it's been a relationship we built over many years, and the partnership has been strong and we want to help make the franchise great. But if we're going to do that there are certain things to us as a platform holder we're going to do."

Yani sen bu oyunu PS4 de anca surda oldugu gibi görürsün

Akıllım bu oyun Timed-Exclusive bir oyun ! Bu oyun XBONE'a çıktıktan yaklaşık 1 yıl sonra PS4'e çıkacak. Microsoft'un ne kadar mal bir firma olduğunu kendi oyununu yapamayıp 3. parti bir stüdyoya timed-exclusive yaptırdığını gördük. O dandik makineye para vermem ben PS4 alacağım. Zaten PC'im var.

eskioyuncu

18.2.2015 00:24:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: oxfordpsn
Hayir degilim.Güncellemeyi de okudum ve herseyden haberim var.Oyunun PC'ye gelecegine eminim.

oxfordpsn

17.2.2015 19:19:49

0
ismi eskioyuncu arkadaş.Sen gecen seferki tomb raider konusunda rezil olan elaman degilmisin?Hani muthis cevirinle alay konusuydun ? Al burda linki veriyorum.BSC'dede ps4 e sonradan cikacagi haberi yayinlanmis. http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rise_of_the_Tomb_Raider_Xbox_Konsollarina_Ozel_Olarak_Geliyor_Guncelleme-66016.htm Emin ol ps4 ede cikacak.Güncellemeyi okuman yeterli olacaktir.Sözde eskioyuncu olan kardeş.

Uncy

17.2.2015 15:46:17

0

eskioyuncu

17.2.2015 13:24:12

-1
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Kardeşim sana var ya laf anlatmaktan usandım ama burada milleti yanlış bilgilendiriyorsun ona yanıyorum. Bak kaç yüzüncü kez diyorum bu oyunun hakları Microsoft'ta değil sadece kısa süreliğine Square Enix ile bir anlaşması var. E adamlar bu anlaşmayı boşuna yapmadılar neden yaptılar ps4 ve pc'de yokken satabildikleri kadar xbox ve Tomb Raider satmak için yaptılar. E bundan sonra tabii ki reklamına uğraşacak çünkü para vermiş oyunu kısa bir süre özel yapmak için. Tabii bu süre geçtikten sonra oyun zaten işine yaramayacak hakları Square'de zaten bir şey diyemez. Square da bu zamanlarda yani çıkışından 3-4 ay sonra ps4 ve pc'ye çıkartacak. Yeter artık n'olur açıklamaları kendine göre çarpıtıp burada milleti yanlış bilgilendirip durma.
Bu konu cok fena uzadi.Son kez yaziyorum.Bak zaten Ingiliz Dili ve Edebiyatindan mezunsun cevirmeyede gerek yok. "Similar to how we worked with Capcom on Dead Rising 3 or Harmonix on Dance Central, we're very excited to partner with the amazing team at Crystal Dynamics to bring Rise of the Tomb Raider in holiday 2015, exclusively to Xbox." ""We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft." "Yes, Microsoft will be publishing Rise of the Tomb Raider on Xbox. Microsoft has always seen huge potential in Tomb Raider and they will get behind this game with more support across development, marketing and retail than ever before, which we believe will be a step in continuing to build the Tomb Raider franchise as one of the biggest in gaming." "Now, obviously if I'm going to partner on it, I'm a platform holder, I'm hardly going to invest to go make the PlayStation version of any game. It is a business. So when we go invest with a partner on a big franchise, we're going to come with certain needs we have out of the relationship. "But the thing people should take away, it's been a relationship we built over many years, and the partnership has been strong and we want to help make the franchise great. But if we're going to do that there are certain things to us as a platform holder we're going to do." Yani sen bu oyunu PS4 de anca surda oldugu gibi görürsün

alito

17.2.2015 06:42:15

0
Tomb Raider'ı Tomb Raider yapan, oyuna çok güzel yedirilmiş bulmaca sistemidir. Ama son oyunda kıytırık birkaç bulmaca öğesinden başka hiçbir şey göremedik. İkinci oyunda mutlaka esaslı bulmaca dinamiklerinin olması gerektiğini düşünüyorum. Oyun çok güzel ama eski serileri benimsemiş hardcore oyuncular için, çorbada tuzun az olduğu çok açık.

ykrr

17.2.2015 03:17:09

0
konu tomb raider.neden uncharted ile kıyaslanıyor ki.ikiside çok güzel oyunlar.ayrıca uncharted ı daha çok sevmeme rağmen tomb raider varken uncharted yoktu.artık bu gereksiz fanlık saçmalıkları bırakılmalı.bende 2 konsolda var ve 2 oyunuda merak ediyor ve ikisinide oynamyı çok istiyorum. öncelikle tr serisi 2013 ile birlikte radikal bir değişime giitti.bir çok oyuncu beğensede bunu ben ve benim gibi eski kafalılar bir türü alışamadı.evet tomb raider 2013 güzel bir oyundu ama ne kadar tomb raider dı....bu oyunda muhtemelen güzel oacaktır;şahsım adına tek beklentim oyunun özünden çok daha fazla kopmamasıdır.....

MonitörKertenkelesi

17.2.2015 01:46:37

0
Filmlerde de oyunlarda da en çok tilt olduğum şey, karakterin soğuk havaya rağmen kolu baldırı açık giydirilmesi. Özellikle Tomb Raider serisinde böyle sahnelerde Lara'nın yerine üşüyüp zatürre oluyorum. Psikolojik olarak insanı rahatsız ediyor soğuk havaya rağmen karakterin ince giydirilmesi. Bu oyunda kalın montlar ve pantolonlar görünce sevindim illa ki:)

whitelotus59

17.2.2015 00:17:56

-2
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: eskioyuncu<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: _giray_<br><br>Bu oyun PS4'e gelmese bile illa multiplatform olacak.</blockquote><br><br>Evet PC'ye gelme ihtimali %95</blockquote><br>Kardeşim sana var ya laf anlatmaktan usandım ama burada milleti yanlış bilgilendiriyorsun ona yanıyorum. Bak kaç yüzüncü <br>kez diyorum bu oyunun hakları Microsoft'ta değil sadece kısa süreliğine Square Enix ile bir anlaşması var. E adamlar bu anlaşmayı boşuna yapmadılar neden yaptılar ps4 ve pc'de yokken satabildikleri kadar xbox ve Tomb Raider satmak için yaptılar. E bundan sonra tabii ki reklamına uğraşacak çünkü para vermiş oyunu kısa bir süre özel yapmak için. Tabii bu süre geçtikten sonra oyun zaten işine yaramayacak hakları Square'de zaten bir şey diyemez. Square da bu zamanlarda yani çıkışından 3-4 ay sonra ps4 ve pc'ye çıkartacak. Yeter artık n'olur açıklamaları kendine göre çarpıtıp burada milleti yanlış bilgilendirip durma.
Gelmese bile diyor varsayımda bulunuyor neden bu kadar savunma ihtiyacı duyuyorsun ki ?

StrangerLovely

16.2.2015 21:59:26

+3
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu
alıntı:

Orijinalden alıntı: _giray_

Bu oyun PS4'e gelmese bile illa multiplatform olacak.


Evet PC'ye gelme ihtimali %95
Kardeşim sana var ya laf anlatmaktan usandım ama burada milleti yanlış bilgilendiriyorsun ona yanıyorum. Bak kaç yüzüncü kez diyorum bu oyunun hakları Microsoft'ta değil sadece kısa süreliğine Square Enix ile bir anlaşması var. E adamlar bu anlaşmayı boşuna yapmadılar neden yaptılar ps4 ve pc'de yokken satabildikleri kadar xbox ve Tomb Raider satmak için yaptılar. E bundan sonra tabii ki reklamına uğraşacak çünkü para vermiş oyunu kısa bir süre özel yapmak için. Tabii bu süre geçtikten sonra oyun zaten işine yaramayacak hakları Square'de zaten bir şey diyemez. Square da bu zamanlarda yani çıkışından 3-4 ay sonra ps4 ve pc'ye çıkartacak. Yeter artık n'olur açıklamaları kendine göre çarpıtıp burada milleti yanlış bilgilendirip durma.

ullu

16.2.2015 20:39:14

-2
all i want for christmas, is some assassassassassassASSass

deadlight54

16.2.2015 20:32:47

+1
Bazı arkadaşlar bir şeyleri anlamakta güçlük çekiyorlar. Oyunun hakları Microsoft'ta değil, Square Enix'de. Yani bu demek oluyor ki, anlaşmanın süresi bittikten sonra istedikleri platform'a getirebilirler. Uzun lafın kısası oyun PS4 ve PC platformu görecek, o yüzden çenenizi yormayın.

eskioyuncu

16.2.2015 19:32:21

-2
quote:

Orijinalden alıntı: _giray_ Bu oyun PS4'e gelmese bile illa multiplatform olacak.
Evet PC'ye gelme ihtimali %95

_giray_

16.2.2015 19:24:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu
alıntı:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

alıntı:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Lara olsunda çamurdan olsun neyini beğenmediniz kızın ...<br><br>Yoksa PS4 e çıkmayacak diye mi böyle söylüyorsunuz :( belki 1 sene sonra gelir üzülmeyin .


öpe öpe gelecek zaten sen merak etme, yarısı kadar satmış konsolda kalacak hali yok.

PS4'e hic ugramayacagi icin artik rüyanda Lara Lara diye inlersin .Bide sunu aklim almiyor MS oyunun parasini ödüyor,yayinliyor,reklam kampanyalarini üstleniyor ama bu oyun PS4'e geliyor.Sende cidden buna inaniyormusun? MS oyuna bu kadar destek oldukdan sonra PS4'ün ne sattigi ne MS'un ne de SE'in um,urunda dahi olmaz.Bu arada PS4 yaklasik 19m XO ise yaklasik 13m satis basarisi yakalamisken yari yariya nerden cikti .Titanfall'un sirf XO da 3m üzeri sattigini düsünürsen böyle bi oyunun cok daha yukari rakamlar görecegi kesin
Bu oyun PS4'e gelmese bile illa multiplatform olacak.

Persona_Non_Grata

16.2.2015 19:24:19

+2
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Bence de en kötü 1 sene sonra öpe öpe alacaksınız . O yüzden hiç merak etmiyorum , yok öyle bizde uncharted 4 var bilmem ne demenize gerek yok değil mi ? Hani sıkışınca gelmesin bizde Uncharted 4 var diyorsun ya sen o bakımdan yani .
uncharted 4 ile bunu karşılaştırmak, uncharted serisine hakarettir. kıskançlığa gerek yok, uncharted 4 sadece ps4 te mümkün. benim dediğim siz tomb raider oynadığınızda ps4 oyuncuları Türkçe Uncharted 4 ün dibine vuracağından bu oyun akıllarına bile gelmeyecek. çarpıtma sözlerimi.

eskioyuncu

16.2.2015 19:20:38

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

sen hangisinin fake i sin bilmiyorum ama bundan sonra beni alıntılmazsan sevinirim.
Fake? YSG (Yüksek Sesle Gülüyorum)

Persona_Non_Grata

16.2.2015 19:17:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu

PS4'e hic ugramayacagi icin artik rüyanda Lara Lara diye inlersin .Bide sunu aklim almiyor MS oyunun parasini ödüyor,yayinliyor,reklam kampanyalarini üstleniyor ama bu oyun PS4'e geliyor.Sende cidden buna inaniyormusun? MS oyuna bu kadar destek oldukdan sonra PS4'ün ne sattigi ne MS'un ne de SE'in um,urunda dahi olmaz.Bu arada PS4 yaklasik 19m XO ise yaklasik 13m satis basarisi yakalamisken yari yariya nerden cikti .Titanfall'un sirf XO da 3m üzeri sattigini düsünürsen böyle bi oyunun cok daha yukari rakamlar görecegi kesin
sen hangisinin fake i sin bilmiyorum ama bundan sonra beni alıntılmazsan sevinirim.

atakanfzl

16.2.2015 19:09:43

0
Fişeği yaktığı foto çok iyi grafikleri yeterli seviyede

Sirrüs

16.2.2015 18:50:46

-1
Lara Croft Tek bir konsola değil bütün platformlara çıkmalı bu oyun. Efsanevi Tomb Raider serisine selam olsun. Şimdi bana Uncharted demeyin birisi baklava diğeri kaymağı

Hoid

16.2.2015 18:24:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne
alıntı:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Lara olsunda çamurdan olsun neyini beğenmediniz kızın ...

Yoksa PS4 e çıkmayacak diye mi böyle söylüyorsunuz :( belki 1 sene sonra gelir üzülmeyin .


öpe öpe gelecek zaten sen merak etme, yarısı kadar satmış konsolda kalacak hali yok.
Bence de en kötü 1 sene sonra öpe öpe alacaksınız . O yüzden hiç merak etmiyorum , yok öyle bizde uncharted 4 var bilmem ne demenize gerek yok değil mi ? Hani sıkışınca gelmesin bizde Uncharted 4 var diyorsun ya sen o bakımdan yani .

Megathrone26

16.2.2015 18:24:34

-1
ya keşke PS4 e de çıksaydı ya :(

esmerbuyucu

16.2.2015 18:07:30

+1
2013 oyunundan daha güzel bir oyun olacağı kesin. Ama asla eski Tomb Raider oyunlarının tırnağı olamaz. İlgi çekici bir konsepti olduğu için(dağcılık felan) olduğu için takipteyim. Ayrıca şu 20 yıllık Tomb Raider serisini rica ederim dünkü Uncharted'la karşılaştırmayın. Komik oluyorsunuz. 2013 oyununa Tomb Raider demeye bin şahit ister ama yapmayın.

einhander

16.2.2015 17:55:57

0
film sahnelerı gıbı olmus

encuni

16.2.2015 17:42:58

0
yorumlara gel .d hele bsc üyesi yorumları .d

BSC Misafiri

16.2.2015 17:34:43

-2
Biz karı daha iyi mekanları Uncharted 2 de gördük, bunlar daha yeni yetişmeye taklit etmeye çalışıyor. Uncharted 2 MW2 çakmasi gibi duruyor bu haliyle hiç yakıştıramadım...

BSC Misafiri

16.2.2015 17:34:28

0
sene olmus 2015 grafiklere bak resmen cop olacak oyun

BSC Misafiri

16.2.2015 17:34:11

0
soğuktan laranın çenesi kızarmış.

Persona_Non_Grata

16.2.2015 17:24:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Lara olsunda çamurdan olsun neyini beğenmediniz kızın ...<br><br>Yoksa PS4 e çıkmayacak diye mi böyle söylüyorsunuz :( belki 1 sene sonra gelir üzülmeyin .
gelecek zaten sen merak etme, yarısı kadar satmış konsolda kalacak hali yok.

Hoid

16.2.2015 16:42:42

-3
Lara olsunda çamurdan olsun neyini beğenmediniz kızın ... Yoksa PS4 e çıkmayacak diye mi böyle söylüyorsunuz :( belki 1 sene sonra gelir üzülmeyin .

Alondate

16.2.2015 16:23:57

0
Ufacık, minnacık dergi taramalarındaki ekran görüntülerinden oyun incelemesi yapmak...

ardaq

16.2.2015 16:08:15

+1
açıkcası çirkinleşmiş

L.A. Ezio

16.2.2015 16:02:06

+1
lara'nın çenede sakal var , dislike

Guest-C8DDC600D

16.2.2015 15:47:56

0
Ovv sol alttaki surat ifadesi harika olmuş. Eski oyunlardaki donuk suratlar tarihe karışıyor :)

TheMuyu

16.2.2015 15:42:38

+1
lara iyi olmamış sanki. 2013 deki haline benzemiyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız