Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resistance 3 MP'sinde Frame Rate Sorunu Görülüyor

Resistance 3'ü satın aldınız mı?
 
    Taze çıkışını yapan Resistance 3 ile ilgili oyuncuların ilk şikayeti oyunun multiplayer kısmında görülen bazı sorunlarla ilgili oldu.
 
    Şikayetlerini Resistance 3'ün resmi forumunda paylaşan oyuncular multiplayer'da lag ve framerate sorunları ile karşılaştıklarını belirtiyorlar. Özellikle birden fazla oyuncu yakın mesafeden çatışmaya girince oyunda ağırlaşmalar meydana geliyormuş.
 
    Bununla ilgili onlarca şikayet alan Insomniac ise kolları sıvamış ve bununla ilgili yama çalışmalarının başladığını söylemiş:

    “Bu perşembe yayınlayacağımız yama sorunları giderecektir. Bu yamadan sonra bir diğer hafta yayınlanacak ikinci bir yama birkaç sorunu da çözecek."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Beefjack Resistance 3 Sony Insomniac Games PS3 multiplayer yama sorun lag framerate
Bethesda Yetkilisi Skyrim Hayranına Patladı! Yoshi'ye Özel, Yeni Bir Oyun Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

William.Fichtner

17.9.2011 18:48:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Pc oyunculuğu ya da pc'ler önemsiz mi dedim ben nerenden uyduyorsun onu ? Ayrıca farkındaysan burda demek istediğim '' ortalığı kimin kızıştırdığıdır''. Şahsen PC, 360, PS3, 3DS, PSP sahibi biri olarak belli bir platforma kendimi adamam mümkün değil. Ama 1-2 kendini bilmezin sırf ego tatmini için durduk yere tartışma çıkarmasına seyirci kalamıyorum. **** arasında da var böyleleri (isim vereyim Pinky,paypay vs). Ama artık gına geldi yani her haberin altında hell ve excc isimlerini görmekten. Yaptıkları tek şey de tartışma çıkarıp PC'yi övmek. Ayrıca frame muabbetinin alası inFamous 2'de yaşanıyor. Örnek vermek gerekirse . Ama özellikle BC 2'de 0 lag'le oynuyorum PS3'te. Dedicated server olayı yok çünkü orda. Tüm oyunları bilemem tabi varsa da vardır. Bireysel bağlantıya göre oynadığın oyunlarda, mesela Fifa'da lag olabiliyor. 360'ta da denesem PS3'te de denesem PC'de de denesem lag olan maçlar var. Oyunun online sistemiyle de alakalı yani lag olayı. Bu yazdıklarımı herkes bilirken gelip te ''zuhahahha ****a bakkk'' tarzı muhabbetler sadece ve sadece tartışma yaratmak amaçlı. İçleri tamamen boş. Kaldı ki bu oyun yeni çıkmış bir oyun, sorunlar olması, eksiklikler olması gayet doğal. Modnation Racers ilk çıktığında ya da RDR ilk çıktığında daha oyuna bile bağlanamıyorduk. Bu tarz eksiklikler normal, yeter ki yapımcılar sorunları gidermek için mesai harcasınlar. Şu an mesela ne Modnation'da ne de RDR'de sorun var.
bloodtime ve m3rett0 yu unuştmuşsun ..Alın bunları dışarı .. edit : bloodTime uçmuş zaten

Wayward Son

12.9.2011 12:20:21

0
İyi de bloodTime her haberde mi söylenir bunlar? Her haberde mi '' biz daha iyi çözünürlükte oynuyoruzzzzzz'' denilir? Tek bildikleri şey diyorum zaten farkındaysan. Bir kere de çıkıp ''arkadaş biz RPG oyunlarında daha iyi arayüze sahibiz'' tarzından bir şey söylemek yok. Varsa yoksa grafik grafik grafik. Teknik detay manyaklığı...

bloodTime

12.9.2011 11:58:14

0
Adamların dediği tek şey '' PC, çözünürlük, AA, mouse klavye'' bundan bahsediyorum pc oyuncuları için bu önemlidir diyorum okumadan mı yorum yapıyosun...

Wayward Son

12.9.2011 11:43:54

0
Pc oyunculuğu ya da pc'ler önemsiz mi dedim ben nerenden uyduyorsun onu ? Ayrıca farkındaysan burda demek istediğim '' ortalığı kimin kızıştırdığıdır''. Şahsen PC, 360, PS3, 3DS, PSP sahibi biri olarak belli bir platforma kendimi adamam mümkün değil. Ama 1-2 kendini bilmezin sırf ego tatmini için durduk yere tartışma çıkarmasına seyirci kalamıyorum. Konsolcular arasında da var böyleleri (isim vereyim Pinky,paypay vs). Ama artık gına geldi yani her haberin altında hell ve excc isimlerini görmekten. Yaptıkları tek şey de tartışma çıkarıp PC'yi övmek. Ayrıca frame muabbetinin alası inFamous 2'de yaşanıyor. Örnek vermek gerekirse . Ama özellikle BC 2'de 0 lag'le oynuyorum PS3'te. Dedicated server olayı yok çünkü orda. Tüm oyunları bilemem tabi varsa da vardır. Bireysel bağlantıya göre oynadığın oyunlarda, mesela Fifa'da lag olabiliyor. 360'ta da denesem PS3'te de denesem PC'de de denesem lag olan maçlar var. Oyunun online sistemiyle de alakalı yani lag olayı. Bu yazdıklarımı herkes bilirken gelip te ''zuhahahha konsolculara bakkk'' tarzı muhabbetler sadece ve sadece tartışma yaratmak amaçlı. İçleri tamamen boş. Kaldı ki bu oyun yeni çıkmış bir oyun, sorunlar olması, eksiklikler olması gayet doğal. Modnation Racers ilk çıktığında ya da RDR ilk çıktığında daha oyuna bile bağlanamıyorduk. Bu tarz eksiklikler normal, yeter ki yapımcılar sorunları gidermek için mesai harcasınlar. Şu an mesela ne Modnation'da ne de RDR'de sorun var.

bloodTime

12.9.2011 11:27:43

0
Wayward Son evet pc oyuncuları bunu diyor cunku bu önemli,pc sektörünün yıllık 20 mılyarlık gelir hacminden bahsediyoruz bu oyun dünyasından kaynaklanıyor.önemliki millet gtx 480leri 580leri alıp takıyor bilgisayarına...önemli ki yeni nesik konsollar geliyor.... sana göre önemli olmayabilir ama pc oyuncusu için önemli... vu bu frame lag muhabbeti konsolda da var...yazılımsal veya donanımsal hata farketmez sonucta var...bunu inkar edenlere güzel haber......

Wayward Son

12.9.2011 05:25:34

0
360 fanboys: assholes with an undeveloped vocabulary that insult everything they cant play ps3 fanboys: Overprotective? turds whom flaunt their exclusives to everyone pc fanboys: Elitist assholes who think their better than everyone else just cause their visuals? and shooting mechanics are better wii fanboys: non existent In conclusion were all assholes, and will never get along. Well you know unless? you are a real gamer that has all of them? like me =) that1dude0092 1 month ago 46 Hahahaha bunu elemanın biri youtube'da yazmış yorum olarak. Süper de açıklamış olayı:)

Wayward Son

12.9.2011 05:19:52

0
Yazılımsal bir hata olduğu bariz olan bir soruna gelip burda laf sokmaya çalışıp sonra ''kişisel zevklere laf atmayalıııım'' demek malesef patch'le falan giderilecek bir sorun değil :) Ek paket bile çıkarsak şu iki ultra zekiyi adam edemeyiz. Yazık. Belli oluyor forumda tartışmaları kimin çıkardığını. Adamlar fırsat kollamış resmen '' bi haber çıksa da konsolla dalga geçsekkkXD'' diye. İlk yorum yapanlar onlar. Gelip te demeyin şimdi '' bilmemne gün biri böyle böyle dedi ondan cevap verdik'' diye. Dediyse de demiştir. Orda kalsın. Adamların dediği tek şey '' PC, çözünürlük, AA, mouse klavye''... Başka tarz bir yorumları yok. Tartışmasalar zaten bunların yorumlarını da göremiycez. Yorum da denirse tabi:)

In Isaac We Trust

12.9.2011 04:13:52

0
insomniac çalışıyor. multi bomba single fena değil keyifle oynuyoruz.

hell77

12.9.2011 02:16:57

0
pc 'den değil crysis 2'de cok var bu ,atma özelliği geldi bi de ondan sonra millet fesatlaştı uyuz oldugunu attıryo ,her oyunda böyle değil.

stun

12.9.2011 02:10:53

0
hell77 12.09.2011 02:05:17 benimde başıma gelıyor .. pc de mmo-fps oynarken yukarıda bahsettıgım gıbı.. hack deilim.. hacker diyorlar kabbullenemıyorlar.. atmaya çalışıyorlar moral bozucu birşey..ps3 te b.o ve kz3 un mp lerını oynayınca.. mikrafondan övgu almak g uzel birşey oluyor.. herzaman olmuyor ama oluncada işte budur diyorsun... onune kımse saçma bir bahane atmıyor ... hem hacker olma olanagıda var pc de kii.. bu oyunu iyice tiksinç bir duruma sokuyor. .

hell77

12.9.2011 02:05:17

0
quote:

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Crysis_2nin_Hile_Sorununa_Aciklik_Getirdi-14010.htm buyur sana betadaki hack sorunu .. bu sorunlar pc platformunda herzaman oluyor.... adam gıbı elımı mmo-fps ye atamıyorum.... combat arms diye sevdiğim mmo -fps vardı hackerlar yuzunden bıraktım... tek oynadıgım mmorpg silkroad online 4 yıl oynadım bıraktım ..... konsolun bu konulardakı en iyi yanı eğer karşındaki bebe de olsa senın yeteneğini kabullenmek zorunda kalıyor... senın anlattıgın gıbı hacker hacker diyenler insanın moralini bozuyor
ya bende diyorum ki oyun düzeldikten sonra bile bazı bebeler hatta fazlaca bebe bana hacker diyor sadece ben değil bi çok kişiye.oyna pc'de görürsün.iyi oynuyosan tabi.

hell77

12.9.2011 02:04:01

0
quote:

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Crysis_2nin_Hile_Sorununa_Aciklik_Getirdi-14010.htm buyur sana betadaki hack sorunu .. bu sorunlar pc platformunda herzaman oluyor.... adam gıbı elımı mmo-fps ye atamıyorum.... combat arms diye sevdiğim mmo -fps vardı hackerlar yuzunden bıraktım... tek oynadıgım mmorpg silkroad online 4 yıl oynadım bıraktım ..... konsolun bu konulardakı en iyi yanı eğer karşındaki bebe de olsa senın yeteneğini kabullenmek zorunda kalıyor... senın anlattıgın gıbı hacker hacker diyenler insanın moralini bozuyor.
ya bende diyorum ki oyun düzeldikten sonra bile bazı bebeler hatta fazlaca bebe bana hacker diyor sadece ben değil bi çok kişiye.oyna pc'de görürsün.iyi oynuyosan tabi.

Mactavish-

12.9.2011 01:46:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: hell77 Mactavish- bu bsc'de, MP oynanmıyor tad alamıyorum adamın yanına yaklaşıyorum frame düşüyor diyenler vardı amım gibi eminim.merlinde bile vardı.belki pacla düzeltilmiştir bilmiyom.
sakin ol patch ile düzeltmişler demekki mutlide sinlge da oyun yağ gibi hiç sorun yoktu resistance 3 te betada kesinlikle vardı düzeltirler eminim

stun

12.9.2011 01:36:30

0
emin ol şuana kadar ps3 te mp sorunu hiç yaşamadım.. yaşadıgım tek şey cod black ops taki oyundan ani duşmesıydı oda sadece black opsta gorulen bir sorun.... bunun içinde baya eleştri aldı black ops

stun

12.9.2011 01:33:52

0
http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crytek_Crysis_2nin_Hile_Sorununa_Aciklik_Getirdi-14010.htm buyur sana betadaki hack sorunu .. bu sorunlar pc platformunda herzaman oluyor.... adam gıbı elımı mmo-fps ye atamıyorum.... combat arms diye sevdiğim mmo -fps vardı hackerlar yuzunden bıraktım... tek oynadıgım mmorpg silkroad online 4 yıl oynadım bıraktım ..... konsolun bu konulardakı en iyi yanı eğer karşındaki bebe de olsa senın yeteneğini kabullenmek zorunda kalıyor... senın anlattıgın gıbı hacker hacker diyenler insanın moralini bozuyor..

hell77

12.9.2011 01:32:31

-2
Mactavish- bu bsc'de, MP oynanmıyor tad alamıyorum adamın yanına yaklaşıyorum frame düşüyor diyenler vardı amım gibi eminim.merlinde bile vardı.belki pacla düzeltilmiştir bilmiyom.

hell77

12.9.2011 01:29:29

-1
stun 12.09.2011 01:25:02 o sorunlar bitti bebeler hala hacker var dıyodu ,adam bana hacker dıyo ben hacker degılım kı 80 lıra verdim oyuna malmıyım.

Mactavish-

12.9.2011 01:28:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: hell77 kıllzone3'te de frame sorunu vardı ıncelemde bile var.
killzone 3 ü bitirdim frame sorunu yoktu yada editörler pür dikkat inceliyor akıcılık gitmediyse ben frame sorunu var demem

stun

12.9.2011 01:26:10

0
hell77 12.09.2011 01:15:31 oda sonradan patch ile halledildi... oynamadıgın için nereden bileceksin ..

stun

12.9.2011 01:25:02

-1
hell77 12.09.2011 01:10:35 sen çok akıllısın ya.. bsc de haberi çıktı bunun hacker var diye. .ve adam harıtanın obur tarafından... benı vuruyordu ... sen yarım akıllısın götunden anlıyorsun

hell77

12.9.2011 01:15:31

0
kıllzone3'te de frame sorunu vardı ıncelemde bile var.

Mactavish-

12.9.2011 01:12:31

0
betada bu sorun yüzünden kaç defa öldüm skorlarım genelde Kill 40 Death 10 12 falandı 5 6 tanesi kasma yüzünden :S ama multisi harikaydı killzone 3 grafikleri ve uncharted 2 nin grafikleri 10 kat daha iyi ama yağ gibi akıyordu oyun donanım yetersizmiş falan uydurmayın

hell77

12.9.2011 01:10:35

-1
hahaha hahahah hahahaha hahahaha lag kag lag sen oynamayı bılmıyosundur hacker sanıyosundur .crysis 2'de de var öyle bebeler suç atıp duruyolar .

stun

12.9.2011 01:06:00

-1
pc ciler peki niye buraya toplanıyorsunuz.... :? onu anlamadım... kıskanç mısınız:? multıplatform oyunu deil... birkaç haftaya yama ile duzeltırler...siz hackerlarınızla uğraşın... ne zaman elimi pc deki mmo-fps ye uzatsam hackerlar çıkıyor karşıma... crysisin betasında bile vardı daha ne diyim artık ..4 gun sonra böyle birşey de söz konusu olmıyıcak...

_EXcCc_

12.9.2011 00:38:36

0
Daha geçenlerde bunun tartışması vardı bf3 için konuşyorduk.Konsolda lag yok çok güzel oyun deneyimi olur diyenleri net bir şekilde hatırlıyorum.

CWaRRioR

12.9.2011 00:35:55

0
Bug mı yoksa donanım yetersizliği mi merak ettim açıkçası

hell77

12.9.2011 00:34:04

-1
Konsolda lag ve frame sorunu olurmuymuş hiç. haber yalandır kesinXD
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 3
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız